Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak. Ti mit tennétek akkor, ha van egy lány/nő az életetekben, szeretitek, de elegetek van az ellenőrizgetésekből, és hivogatásokból? Viszont elhagyni sem akarjátok?
nekem épp ilyen a párom, akivel 3 éve vgayok együtt... a 3 év alatt elérte, h nincs egy barátom sem, sosem mozdulhatok ki sehová a házból, csak vele, és ha valaki hozzámszól, összerándul a gyomrom, hogy mit fog szólni ehhez, h szóba állok valakivel... nem csinálhatok semmit, ami jól esik, hobbijaim sem lehetnek, mert ahhoz közösségbe kéne mennem, ahol ismerkedhetek emberekkel és akkor már biztos meg fogom csalni.... teljesen tönkrevágott érzelmileg,idegileg, és fizikailag is, ugyanis mivel nem mozdulhatok ki, csak itthon ülhetek a gép előtt, 15 kilót szedtem fel... és tudod, mit fogok tenni? nem érdekel, h szerettem, nem érdekel a 3 év, én ezt nem fogom csinálni egy életen keresztül...el fogom hagyni és innentől kezdve nem fogok kapcsolatot kezdeni senkivel sem aki a bizalomhiány vagy a féltékenység legeslegapróbb jelét is mutatja
döntsd el te is, h évek alatt tönrevágod azt, akit elvileg szeretsz, hogy majd úgy hagyjon el, hogy gyűlöl ezért, vagy megváltozol és innentől kezdve megbízol benne...
21/L
Én speciel nagyon érzékeny vagyok a magánszférámra, szóval ha csak valaki elkezd felé közeledni, akkor már vonyítok. :D
Biztos, hogy megpróbálnám a barátnőmmel ezt megbeszélni, mert ha szeretem, akkor ezért még nem hagynám el.
Miért nem bízol benne egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!