Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bukott már le vele a barátnőtök, hogy ellenőrizgeti az üzeneteiteket? Hogy jöttetek rá? Szembesítettétek vele? Vagy kivártátok mit kezd az infóval?
Én buktam már le, mikor elment fürdeni és az íróasztalánál töltődött a telefonja, odaültem, beleakartam olvasni mert azt hittem már a kádban ül, de kiderült, hogy még csak a vizet engedte és kijött gyorsan törölközőért. Pont látta, ahogy ijedtemben kb kiesik a telefonja a kezemből, de nem mondott rá semmit se akkor, se utólag, pedig biztos, hogy látta.
Mielőtt megkorbácsolnátok, volt rá okom, hogy beleakartam nézni, mert tudtam, hogy van egy 3. fél is a kapcsolatunkban, csak be akartam bizonyítani is. Már nem vagyunk együtt.
Nálatok mi a sztori?
Nekem a barátom mutatott egy üzenetet a haverjától. Pechére láttam, hogy fentebb rólam negatívan ír . Kérdeztem tőle , hogy elolvashatom e az egész beszélgetést.
Nem csak az az egy üzenetváltása volt sajnos a haverjaival, ahol engem negatívan írt le , saját magát pedig dicsőítette vagy áldozat szerepbe tette.
Minden kis neki nem tetsző dolog után egyből elhordott mindennek úgy , hogy felém azt mutatta, hogy vagy minden okés, vagy nem akar beszélni róla, vagy már nem is tudom miért nem beszéltünk róla .
Ezek miatt én nyíltan olvastam bele a telefonjába . Nem éreztem őszintének a páromat, nem tudtam már benne bízni és nem tekintettem már őt társnak. Rosszul esett nagyon , hogy miért nem ült velem szembe és mondta el a véleményét.
Szét mentünk , de nem ez volt a legfőbb gond. Jó volt kimondani, hogy vége .
A mostani párom simán engedné, hogy belenézzek a telojába és én is neki. Nem titkolunk semmit se.
Ilyen nem volt, én egy megcsalást buktattam le telefonba belenézéssel, egyből mondtam neki hogy beleolvastam és mindent láttam.
Egy másik exem meg hülye volt és megadta kb 1 hónap után a Facebook jelszavát, azt hitte nem lépek be. Hát amikor hazudozni kezdett, beleléptem, többször is olvastam, egy ideig még nem szóltam róla. Majd egy összeveszésnél elmondtam hogy amúgy emlékszel, hogy megadtad a jelszavadat, megnéztem bizonyos üzeneteket és lebuktál. Aztán végül kibékültünk (nem csaj ügyben hazudott) és megkértem hogy változtasson jelszót, mert többet nem akarok belépni.
"bukott le" mintha vmi bűncselekmény lenne :D milyen jók is ezek a bizalomra épülő kapcsolatok. Mi tudjuk egymás jelszavait(sose lépkedünk be,csak így alakult.) Számítógépen például az én facem van bejelentkezve kb mindig, ő is azon nézegeti a marketplacet stb... Volt,hogy fürödtem , és mondta a párom xy írt ezt meg azt én meg diktáltam neki,hogy mit válazoljon :D el se tudnám képzelni,hogy bármit takargatni kelljen egymás elől.
Olyan is megesett, h nem töltődött fel a telefonja, odaadtam az enyémet h vigye magával munkába. Nálam meg az övé volt,nekem van lehetőségem tölteni napközben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!