Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik nem bíznak, a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem bíznak, a párjukat ellenőrizgetik azok nagy eséllyel megcsalósak?

Figyelt kérdés
Akik úgy túlzásba is viszik. Bizonyíték kell mindenről hogy mikor hol vagyok. Ha nem vagyok vele folyamatosan ellenőriz. Fordítva nincs így hogy ő bizonygasson nekem.

2022. aug. 23. 09:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ő csal meg téged. Exem is ilyen volt + ha csak egy filmjelenet is volt megcsalásról,azonnal elkezdte mondogatni, hogy de egy utolsó szemét,hogy lehet megcsalni a másikat stb. Látványos volt az biztos.
2022. aug. 23. 10:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"De azt tudom hogy a kaocsolat vele müködésképtelen."

Akkor minek vagy még benne?

Te se vagy normális, ha egy ilyen emberrel kínlódsz hosszabb ideig, ahelyett, hogy ahogy felismered a helyzetet, kilépnél belőle.

2022. aug. 23. 10:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem normális a palid..
2022. aug. 23. 10:18
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arról van szó, hogy önbizalom hiányos, de nagyon, és ha neki egyszer lehetősége lesz megcsalni, élni fog vele, hogy megelőzze azt, hogy te csald meg. Ha ő előbb csalt meg, neki az jó, plusz az egóját is növeli, hogy kell valakinek.

Meg olyan is van, aki magából indul ki.

2022. aug. 23. 10:19
 15/29 A kérdező kommentje:

Még nem volt ilyen párom kicsit ismeretlen a terep.

Nagyon hűségesnek vallja magát.

Csak a gyk-n meg a megcsalások jonnek szembe, mintha ez lenne az élet

2022. aug. 23. 10:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a valóság az, hogy sok pasinak lehetősége sincs megcsalni a párját csak a szájuk jár 😂
2022. aug. 23. 10:46
 17/29 A kérdező kommentje:
Ő az lehet, akinek sok nője lehetne, csak senki nem viseli el amikor hullik az álarc. Így rövid kapcsolatokra lehet csak képes.
2022. aug. 23. 10:52
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek sűrűn indulnak ki magukból. Amilyen helyzetekben gyanúsítgat, valószínű azokban tudja elképzelni, hogy ő sunnyogna.

De sokszor csak elmebeteg ezek.

És az is aki azt mondja ez nem zavar, lepereg. Mi van?

Kb tinédzser korunkban nagyon maximum elkezd frusztrálni, ha valaki megszabná mikor hova menjünk, mit csináljunk.

Egyáltalán nem egészséges a kapcsolatotok és külön külön se vagytok azok.

2022. aug. 23. 10:57
 19/29 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de olyanok pl hogy videocset boltban engem nem frusztrál, hanem nekem ez vicces röhejes.

Latom azt, hogy deviáns.

2022. aug. 23. 11:30
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet onbizalomhiany. Ahogy leirod volna lehetosege masokra, akkor ezt kizarnam. MArad az, hogy rad vetiti ki azokat a dolgokat, amiket o megtenne. Nagyon sokszor az emberek azzal tamadnak be, amit ok megtettek, vagy megtennenek. Egyszeruen nem tudja elkepzelni, hogyha ott van veled valaki, aki kaphato lenne, akkor te annak ellentmondj, mert o is ugyanezt tenne.
2022. aug. 23. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!