Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem bíznak, a párjukat ellenőrizgetik azok nagy eséllyel megcsalósak?
"De azt tudom hogy a kaocsolat vele müködésképtelen."
Akkor minek vagy még benne?
Te se vagy normális, ha egy ilyen emberrel kínlódsz hosszabb ideig, ahelyett, hogy ahogy felismered a helyzetet, kilépnél belőle.
Szerintem arról van szó, hogy önbizalom hiányos, de nagyon, és ha neki egyszer lehetősége lesz megcsalni, élni fog vele, hogy megelőzze azt, hogy te csald meg. Ha ő előbb csalt meg, neki az jó, plusz az egóját is növeli, hogy kell valakinek.
Meg olyan is van, aki magából indul ki.
Még nem volt ilyen párom kicsit ismeretlen a terep.
Nagyon hűségesnek vallja magát.
Csak a gyk-n meg a megcsalások jonnek szembe, mintha ez lenne az élet
Az emberek sűrűn indulnak ki magukból. Amilyen helyzetekben gyanúsítgat, valószínű azokban tudja elképzelni, hogy ő sunnyogna.
De sokszor csak elmebeteg ezek.
És az is aki azt mondja ez nem zavar, lepereg. Mi van?
Kb tinédzser korunkban nagyon maximum elkezd frusztrálni, ha valaki megszabná mikor hova menjünk, mit csináljunk.
Egyáltalán nem egészséges a kapcsolatotok és külön külön se vagytok azok.
Ne haragudj de olyanok pl hogy videocset boltban engem nem frusztrál, hanem nekem ez vicces röhejes.
Latom azt, hogy deviáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!