Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik nem bíznak, a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem bíznak, a párjukat ellenőrizgetik azok nagy eséllyel megcsalósak?

Figyelt kérdés
Akik úgy túlzásba is viszik. Bizonyíték kell mindenről hogy mikor hol vagyok. Ha nem vagyok vele folyamatosan ellenőriz. Fordítva nincs így hogy ő bizonygasson nekem.

2022. aug. 23. 09:22
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok vagy ismerősökről sztorik?
2022. aug. 23. 09:25
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Vagy ő csal meg téged, vagy betegesen önbizalomhiányos. Mindkét esetben javaslom, hogy tedd lapátra az illetőt.
2022. aug. 23. 09:26
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, hogy ilyen emberek hogyan találhatnak párt. Az viszont nyilvánvaló, hogy a párválasztás nem racionális alapon történik.
2022. aug. 23. 09:32
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Borzalmas volt. És ők nem képesek változni. Tedd lapátra, mert ez csak rosszabb lesz. Nem biztos, hogy csal téged, inkább nagyon önbizalomhiányos lehet és nem hiszi el, hogy tényleg ő kell neked.
2022. aug. 23. 09:33
 5/29 A kérdező kommentje:
Es a nagy onbizalomhiányaban meg fog csalni mert azt hiszi csalom?
2022. aug. 23. 09:41
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
Tapasztalatból írom neked, hogy aki betegesen féltékeny, annak vaj van a füle mögött. Az exem ugyanezt csinálta. Folyamatosan ellenőrizgetett, hívogatott. Ha szóba álltam egy pasival, már ment a hiszti... Aztán kiderült, hogy ő melegíti a káposztát a szutyok exével a hátam mögött. Megérdemlik egymást. 😆
2022. aug. 23. 09:50
 7/29 anonim ***** válasza:
94%

Ez önbizalomhiány, hanem hímállatbirtoklásivágy, és felsőbbrendűségi egoizmus, cezerománia.

Én az első ilyen erre utaló jelnél azonnal tipli, ill. végeztem. Jaaa, pasi vagyok, de nőbe is van volt ilyen.

2022. aug. 23. 09:51
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Ó, tudnék én is mesélni. 😃 Velem azt is megjátszották már, hogy képet küldjek ahol vagyok, vagy hívogattak videóchaten,, csak beszélgetni ". A fotón látszódjon hol szálltam le, legyen olyan is akivel vagyok. Gondolhatod. Visszafelé meg nem kértem elszámolást, én rendben vagyok, kérjen a fene. Meg kell szabadulni az ilyentől.
2022. aug. 23. 09:51
 9/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem azért kell lapátra tenni, mert feltétlenül meg fog csalni, hanem azért, mert tönkreteszi az életedet, megpróbál mindenkitől elszakítani, ha ezt úgy tudja elérni, akkor lelkileg is terrorizál (ne tudd, amitől ő belül retteg, hogy jobb vagy nála), nem tud igazi kapcsolatot kiépíteni, amiben mind a ketten szabad, független felnőttek vagytok. Egy ilyen ember nem jó társ, akkor sem, ha soha nem csal meg. Ahogy írták fentebb: vagy megcsal(t), vagy betegesen önbizalomhiányos (én fentebb ez utóbbiról írtam), egyik sem jó, de ez utóbbi a rosszabb egyébként.
2022. aug. 23. 09:52
 10/29 A kérdező kommentje:

7.es 8. Pontosan ilyen ő.

Mivel én látom hogy deviáns nem veszem magamra a terrort. Nem keresek magamban hibákat. Lepereg rólam. Azaz nem sérülök. Max ha megverne. De azt tudom hogy a kaocsolat vele müködésképtelen.

Engem viszont az fog meg az egészben, hogy aki magát festi le TÚLZÓAN hogy ő aztán hűséges, meg örökkön örökké, meg becsuletes tisztességes, azaz nagy erőkkel mondja ezeket a dumákat, mellette a folyamatos kontroll a másik felé, nem e hatalmas színjátékos valójában.

2022. aug. 23. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!