Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kultúrájú(keleti,muszlim, keresztény, világi stb) és/vagy nemzetiségü NŐK KÖZÖTT TÖBB A HŰSÉGES?
Azt hallottam,hogy a kínai és vietnámi nők pl sokkal jobban tudják mi a dolguk. És hűségesek.
Vagy az olyan nők,akik szegényebb helyről érkeznek. Állítólag az orosz/ukrán nők is ilyenek de ehz nem tudom elhinni.
A magyar nők szerintem a legrosszabbak(ha megnezed a statisztikát itt van az egyik legtöbb válás is).
Személyesen is tapasztaltam nem egyszer nem kétszer amikor házasságban lévő két -3gyerekes anyuka hotelezett velem vagy vki a barátját csalta velem
Most nekem van gyerekem
Nem el velem az asszonyka de tudom h ott a faluban van valakije.
Igazából egy tévedés volt nekem
Úgy érzem és tapasztalom hogy a magyar nők (vagy magyarországi nők) iszonyatosan nagy K****ák.
Apam mondta mindig h a magyar nő alegszebb. Ez sem igy van.
Szerintem a magyar a legcsúnyább Európában.
Különc nép
Milyen származású/ vallású/kultúrájú nőkből válasszon egy még a karrierjet most kezdő 28 eves ferfi?
Aki családot szeretne es azt h a nő nő legyen es ne poligam vsgy esetleg olyan mint egy férfi.
Azt is tudom h az angol nők pl még rosszabbak a magyarnal.
Van olyan akinek volt tapasztalata keleti nővel?
Túl nagy itt a liberalizmus a nők nem tudják mi a dolguk és nincs a társadalomnak büntető mechanizmusa.
Az arab vilagban levagjak a fejet annak aki ....csak gondol erre.
Persze ez nagyon durva példa de engem érdekel hogy kinek mi a tapasztalata akár a magyarországi kinai/vietnami/egyéb ázsiai nőkkel es hasonloakkal?
Köszönöm
Kérlek az egyéb véleményt ne ird le. Pl h "biztosan csalodott vagy" es azert irtam ezt ki vagy ",ne altalanosits mindenhol vannak ilyenek es olyanok" es stb
Kultúra. Milyen nőknel divat a társadalomban a hűség?
Akkor lassan be kell térjünk muszlimnak srácok? En latom a saját szememmel h a nyugati nők vagy a magyar nők semmiben sem különböznek egy közönséges prostitol
Nincsen hűség nem tud/lusts főzni es a p"na helyett lassan f*szt növeszt
A fentiekre: pedig en azt hallottam h a keletiek odaadóbbak normálisak
Valakinek tapasztalata?
Nemzetiség szerint esetleg?
Elsővel egyetértek bár ott sem kizárt. Ha nincs büntetés édes a tiltott gyümölcs.
En gyerekem anyja egyébként felroma félmagyar. Külföldiek között dolgozom. Szóval mar mondtak masok h ismerkedjek meg egy kinaival vagy vmi vagy nem magyar lannyal.
Nem tudom
Azok utan h mar engem is átb*szott a sajat gyerekwm anyja totalisan kiabrsndultam a magyarországi nőkből.
Es sok ferfi ismerosom ugyanezt mondja
En ferfi vagyok oke
De h a nők is kb ugy viselkednek(bsznal orrba szájba) mint a ferfiak. Undorító
Szóval valakinek nincs tapasztalat milyen kozossegben/kulturaban/nemzetiség kozott kellene keresgelni?
Kulfoldiek? Akik kulfoldon laknak mi a tapasztalat?
Hitgyulekezete is szóba jön nalam de tudok rola h ott is csak bemennek meghallgatják a beszédet es ugyanolyan életét elnek mint barki mas itteni......
"A magyar nők szerintem a legrosszabbak(ha megnezed a statisztikát itt van az egyik legtöbb válás is)."
Mert a magyar pasik között az egyik legtöbb az alkesz, európa hátulról második leghímsovinisztább férfiai. Csak benneteket minősít, hogy a nők kb. 60-65%-a kényszerül beadni a válást.
"Túl nagy itt a liberalizmus a nők nem tudják mi a dolguk és nincs a társadalomnak büntető mechanizmusa."
Szerencsétlen f.sz vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!