Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kultúrájú(keleti,muszlim, keresztény, világi stb) és/vagy nemzetiségü NŐK KÖZÖTT TÖBB A HŰSÉGES?
Azt hallottam,hogy a kínai és vietnámi nők pl sokkal jobban tudják mi a dolguk. És hűségesek.
Vagy az olyan nők,akik szegényebb helyről érkeznek. Állítólag az orosz/ukrán nők is ilyenek de ehz nem tudom elhinni.
A magyar nők szerintem a legrosszabbak(ha megnezed a statisztikát itt van az egyik legtöbb válás is).
Személyesen is tapasztaltam nem egyszer nem kétszer amikor házasságban lévő két -3gyerekes anyuka hotelezett velem vagy vki a barátját csalta velem
Most nekem van gyerekem
Nem el velem az asszonyka de tudom h ott a faluban van valakije.
Igazából egy tévedés volt nekem
Úgy érzem és tapasztalom hogy a magyar nők (vagy magyarországi nők) iszonyatosan nagy K****ák.
Apam mondta mindig h a magyar nő alegszebb. Ez sem igy van.
Szerintem a magyar a legcsúnyább Európában.
Különc nép
Milyen származású/ vallású/kultúrájú nőkből válasszon egy még a karrierjet most kezdő 28 eves ferfi?
Aki családot szeretne es azt h a nő nő legyen es ne poligam vsgy esetleg olyan mint egy férfi.
Azt is tudom h az angol nők pl még rosszabbak a magyarnal.
Van olyan akinek volt tapasztalata keleti nővel?
Túl nagy itt a liberalizmus a nők nem tudják mi a dolguk és nincs a társadalomnak büntető mechanizmusa.
Az arab vilagban levagjak a fejet annak aki ....csak gondol erre.
Persze ez nagyon durva példa de engem érdekel hogy kinek mi a tapasztalata akár a magyarországi kinai/vietnami/egyéb ázsiai nőkkel es hasonloakkal?
Köszönöm
Kérlek az egyéb véleményt ne ird le. Pl h "biztosan csalodott vagy" es azert irtam ezt ki vagy ",ne altalanosits mindenhol vannak ilyenek es olyanok" es stb
Kultúra. Milyen nőknel divat a társadalomban a hűség?
7 nem szerencsétlen te gyökér
Nekem vannak noim
Pont ezt irtam a kérdésben h NORMÁLIS nőt nemigen sot egyáltalán nem lehet talalni csak ilyen jövök megyek k,vakat.
Es ez itt azt vettem eszre h kortol végzettségtol benne van a nokben
Alairom h som a f,asz csavo .
A komolytalan
Tudna irni olyan akinek van konkrét tapasztalati halmaza?
Magyarul több nővel volt innen onnan es tud egy dióhéjban véleményt irni. Csak érdekel amit a kerdesben leirtam
Szerintem azert mert nincs normalis nő. Magyar nők krvak
De sajnos normális ferfi nem irt ide ferfi tanácsot
Kár
Aki sok nővel volt már, az azt jelenti hogy nem volt neki ilyen mint amilyenre te vágysz. Vagy azert mert neki se jött össze, vagy mert nem is ilyenre vágyik. Vagy mert egy nagy bunkó, es csak kihasználja a "normálisakat".
Amilyenre te vágysz azok általában gyorsan elkelnek.
Az meg hogy "neked vannak nőid", hat ilyen mentalitással ne vággy rendes lányra, nem érdemli meg hogy ő legyen a büszkén otthon tartott feleség, aki minden nap takarit, es késziti neked a 3 fogásos vacsorát, amég te a nőiddel henteregsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!