Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy a barátnőm ma délután strandolás után megtörölte a sógorának a hátát meg a mellkasát?

Figyelt kérdés
Vagy csak én gondolom ezt túl?
2022. jún. 25. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:
Mindegy, már én is lazábbra veszem. Úgyis enyém a lakás, meg pénzem is nekem van. Csajt meg bármikor találok. Túl naív voltam és szerelmes.
2022. jún. 27. 21:18
 72/73 anonim ***** válasza:
82%
Azt a mocskos. A válaszaid alapján kedves kérdező te nem vagy normális. A párod helyében úgy kibasználak lábad se érné a földet. A kommentjeid arról szólnak, hogy te majd jól megbosszulod, a csajod amúgy is egy nulla se pénze se élete semmije, aki nem ért egyet veled az hülye. Gyerekes vagy és biztosan van valami szociopata hajlamod is. Egy férfi nem így viselkedik, hanem a párjával kulturáltan megbeszéli, hogy ez nem esett jól és megkéri máskor ne tegyen ilyet még ha neki ez semmiség is, de nem beszél így róla nyilvánosan hogy “hahaha majd pénz nélkül marad mert nélkülem egy nulla.”
2022. jún. 29. 10:16
 73/73 anonim ***** válasza:
70%
Szerelmes? 😃 Ne haragudj de amit itt produkáltál az nem szerelem! Akkor te csak pénzzel vagyonnal szerezted meg a csajt!? Birtoklási vágynak számít, egoizmus kiélésnek! Ha szerelmes lennél bármit is tett a csajod akkor se írnál róla lealázóan! Főleg nem egy fórumon vitatnád meg a problémád! A Férfi nem itt kezdődik...
2022. jún. 30. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!