Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lesz párom soha, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz párom soha, ha az életemből ki van iktatva a strandolás, és nem megyek ilyen helyekre?

Figyelt kérdés
Utálom a strandot,és nem szeretek levetkőzni ennyire mások előtt,viszont az emberek 99%-a strandolós típus.
2018. aug. 8. 08:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem lesz
2018. aug. 8. 08:06
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
soha.
2018. aug. 8. 08:11
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer voltunk strandon idén, tavaly nem is mentünk, mégis működik a kapcsolatom.

Mondjuk én nem a vetkőzéstől félek (úgysem engem néznek), hanem a sok hülye darázstól a medencék körül...

2018. aug. 8. 08:38
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Ismerkedj olyan emberrel, aki szintén nem szeret strandolni. Ismerek férfiba és nőbe is ilyet.
2018. aug. 8. 08:52
 5/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem lesz, akkor az nem a strandolás miatt lesz. Gondolj bele, van aki szeret múzeumba járni, van aki nem, vagy bringazni, vagy futni. Nem vagyunk egyformák. Vagy olyan párt kell találni, akivel hasonló az ember érdeklődési köre, vagy egymáshoz kell csiszolódni, ami azt jelenti, hogy az egyik is is másik is apránként engedi a változást az életében. Annyi, de annyi ember nem szereti a zsúfolt strandolkat. Totál érthető. Ha a vízről nem tudna lemondani, akivel vagyok, megkérném, hogy olyan helyekre menjünk, ahol kettesben lehetünk. Vannak olyan fürdőruhák, amik takarnak annyira mint egy sort és trikó, és kettesben ennyinek már bele kell férni, hisz előbb utóbb intim dolgok is történnek egy kapcsolatban.
2018. aug. 8. 09:16
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy te gondolod.

Életemben nem voltam strandolni, de ettől még mindig volt barátnőm és van régóta párom is, sőt, strand nélkül is sikerült gyereket csinálni.

2018. aug. 8. 09:17
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Sokan nem szeretik a strandot, én is csak akkor megyek, ha muszáj. És az, hogy nem szeretsz levetkőzni mások előtt, az akár pozitívum is lehet.
2018. aug. 8. 09:20
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Mehettek külön is, te más programot csinálsz a te barátaiddal, ő meg elmegy strandolni a saját barátaival/barátnőivel. (nemet nem írtál)
2018. aug. 8. 09:24
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

Én se szeretek strandolni! :D

22F

2018. aug. 8. 09:30
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
Keresel másik önutáló embert, aki gyűlöli a testét ezért nem mozdulmki strandra. Ennyi.
2018. aug. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!