Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lesz párom soha, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz párom soha, ha az életemből ki van iktatva a strandolás, és nem megyek ilyen helyekre?

Figyelt kérdés
Utálom a strandot,és nem szeretek levetkőzni ennyire mások előtt,viszont az emberek 99%-a strandolós típus.
2018. aug. 8. 08:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha így állsz hozzá a párkapcsolat témaköréhez, akkor neked nem a "strand kizárása" miatt nem lesz párkapcsolatod, azt ugye tudod...
2018. aug. 8. 09:56
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszem. Rengetegen nem járnak ilyen helyre. Én pont ezért szoktam egyedül menni.
2018. aug. 8. 10:49
 13/20 peca1000 ***** válasza:
76%

Aki már egyszer kapott egy jó kis fertőzést ilyen helyen, az nem akar többet strandra menni.

Az asszony is így járt, így már szerencsére nem megyünk mi sem :)

Meg a nagy tömeg, tűző nap, kinek hiányzik ez.

Inkább túrázok az erdőbe. Àrnyék is van, hűvös is van, meg nagyon szép.

Na szóval fogsz találni ilyen csajt.

De ha nem, akkor összejössz egy strandolóssal. Ő fürdik, te meg nézed az árnyékból a napozó jó csajokat :)

2018. aug. 8. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Soha, hiszen az összes ember strandon jön össze az egész világon.
2018. aug. 8. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Te szerintem nem a strandot szereted, hanem a testedet. Félsz másoknak megmutatni.

Régen én se szerettem, emiatt pedig nem szívesen mentem strandra, pedig amúgy imádok strandolni. Már nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam, szóval önfeledten levetkőzök mások előtt is.

2018. aug. 8. 11:35
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy el se tudnám képzelni az életem strandolás nélkül. Ebben nőttem fel. Gyerekkoromban szinte minden nap mentünk nyarakként. Imádom a vizet, imádok úszni is.
2018. aug. 8. 11:36
 17/20 anonim ***** válasza:

minden fejben dől el. bár én sem szeretek ilyen helyre menni, azt már tudom, hogyha valamit sokszor csinálok, akkor egyrészről rájövök, nincs mitől tartani, másrészről rutinná válik az a tevékenység.

Sokkold az agyad azokkal a dolgokkal amitől tartasz.

2018. aug. 8. 11:39
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Én szeretek úszni, de csak szabadstrandokra járok, azt is csak olyan helyekre, ahol kevés az ember. Jól érzem magam a bőrömben, nem érdekel, ha néznek (szvsz amúgy marhára nem érdekel senkit, hogy nézek ki, nem azért jönnek, hogy bámuljanak), egyszerűen csak utálom a tömeget és számomra minden élményt elront az, ha sokan vannak körülöttem. A férjem viszont úszni se szeret, soha nem is voltunk együtt strandon. Hol itt a gond?
2018. aug. 8. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Milyen strandon lehet úszni? Ilyen vízpart? Mert medencés helyen, ahol gyerekként voltam, mindenki csak állt meg mászkált a vízben.

Én sem strandolok, mert kicsinek azt hittem, hogy minden este leeresztik a vizet, és másnap tisztát öntenek bele.

2018. aug. 8. 16:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Esetleg az Omszki tó? :D
2018. aug. 9. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!