Hogyan tudjam élvezni a strandolást, napozást?
:D:D:D én megértelek én egy strandon dolgozok, de amikor látom ezt a sok heverésző embert nem tudom hova tenni a dolgot hogy ez miért f**a.
Aztán elgondolkodok, hogy mert talán dolgoztak szerintem 12 órás munkák után te is örülnél ha ledöglenél valahova.
Hát nem is tudom... Az a baj, hogy csak ketten vagyunk, így mindig egyedül mennék úszni, amihez amúgy hozzá tudnék szokni. Egyébként nem is az... Nem hinném, hogy 10 nap alatt bárki elhízik... Csak egyszerűen nem értem, mert végül is tengeren vagyunk... Aludni otthon is tudunk.
Hát igen. 12 óra munka után biztos jólesik mindenkinek az alvás (én csak kilencet dolgozom), de 10 napon keresztül? Én még nem voltam nyaralni, szóval nem tudom pontosan, hogy egy nyaralás miről is szól.
Én a gondolataimat szoktam kitisztítani olyankor. Megkeresek minden negatívumot és végiggondolom, hogy miért zavar tulajdonképpen. Aztán szépen kiiktatom. Egyfajta lelki nagytakarítás. És közben a testem is ellazul.
De persze ez csak én vagyok :D
Mert nekik az a jó. Ha neked más, akkor csinálj mást.
De nyaralás alatt a nettel foglalkozni? Nekem ez lila. Tudom, nem vagyok trendi, de eszembe sem jutna nyaralás alatt, hosszú utazás után, drága pénzért, ugyanazaokkal foglalkozni, mintha el sem mentem volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!