Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnám a naturista strandolást, viszont félek, hogy merevedésem lesz. Hogyan kerülhető ez el, illetve milyen következményei lennének?
Én egyszer voltam, nem volt olyan látvány, amitől felállt volna.
15/F
Én 6-7 éve járok nudizni Berénybe, és az első alkalommal én is aggódtam, hogy így járok, de nem volt semmi gond. Azért a biztonság kedvéért kivertem indulás előtt - Neked is ezt javaslom.
Ha pedig azt érzed, hogy kezd telemenni vérrel, akkor vagy feküdj hasra és gondolj másra, vagy gyorsan szaladj be a mosdóba (és oldd meg ott) vagy a vízbe (hogy lehűljön).
De ha már sokszor láttál meztelen nőt, akkor ez nem lehet gond. Ha mégis tutira akarsz menni, akkor lásd a 2. mondatot. :)
Egyébként mindenféle korosztály jár nudizni, a kisgyerekes családoktól kezdve a 70 felettiekig, mindenkinek a tetsét nem fogod izgatónak találni.
A nudizás a teljes szabadságot jelenti (de nem tévesztendő össze a szexuális szabadossággal). Hajrá, érezd jól Magad ruha nélkül!
Milyen amúgy a berényi nudi?
Egyedül is elfogadott ha valaki odamegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!