Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményei lehetnek annak ha egy 30 fős osztályban NINCS! Egy lány se?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 20:26
2/17 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam én is, semmi következménye nem lett, nem vagyok meleg, van barátnőm.
3/17 anonim válasza:
Homokparti vödörrel meg kislapáttal.
4/17 anonim válasza:
4 évig voltam olyan suliban ahol egy lány sem volt.
Idén bekerültem egy olyanba ahol az osztály 90% lány ,szóval kicsit szorongok valamiért :)
5/17 anonim válasza:
Biztos melegítitek majd egymást;)
Megnézném ki mire ébred föl:D
6/17 anonim válasza:
Bocsi elolvastamxD 67%-os voltam
7/17 A kérdező kommentje:
#2 Igen, én se tapasztalok magamon semmit (magamon), de néha rám szokott jönni az agyf#sz meg mikor ebbe az iskolába jelentkeztem még nem volt ez szempont és most jött rám elég durván az, hogy barátnőt szeretnék...
Itt Hevesaranyoson meg van kb 3 lány aki egyáltalán bejön
2014. szept. 16. 20:32
8/17 A kérdező kommentje:
Én velem azt szokták csinálni h a teremtől a portáig simogatnak meg bökdösnek (már ha hagyom). Mással olyat is h pl. iszik a csapnál (pucsít) erre oda megy hozzá és ráhasal!!! Ő meg csak néz...
2014. szept. 16. 20:36
9/17 anonim válasza:
Olyan hangerőn szól majd a fitymacsattogás, hogy nagy lesz az esély rá,hogy mindegyikük halláskárosodást szenved majd.
10/17 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDDDD
2014. szept. 16. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!