Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátnőm ma délután strandolás után megtörölte a sógorának a hátát meg a mellkasát?
Figyelt kérdés
Vagy csak én gondolom ezt túl?2022. jún. 25. 21:25
21/73 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Nem lettem elorebb, mert kb fele fele a valaszok aranya
2022. jún. 25. 22:59
22/73 anonim válasza:
Alap tisztelet a párim felé hogy nem érek más férfiakhoz, így én is megkapom ugyanezt a tiszteletet.
23/73 anonim válasza:
Hát nemtudom, én törölgettem már a "sógorom", azóta az élettársam😉
24/73 anonim válasza:
Szerintem annyira nem normális. Mit fogdos más férfiakat rajtad kívül!?
26/73 anonim válasza:
Szerintem ez nem oké. Beszéld meg vele hogy neked ez rosszul esett. Különben maskor is hasonlo helyzetbe hoz, mas szituacioban.
27/73 anonim válasza:
Hát ezt meg kellene beszélned vele. Nyílván azt nem fogja elmondani ha sexelnek. De legalább neked jót tesz, ha előtted nem törölgeti...
28/73 anonim válasza:
Érdekes a szitu. Nekem sem tetszene, valami bűzlene
29/73 anonim válasza:
Könnyen és gyorsan bújt az ágyba veled a barátnőd először? Ha igen, van min aggódnod a törlős szituban
30/73 anonim válasza:
Hát én megkérdezném a helyedbe ezt mégis hogy gondolja. Nem igazán normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!