Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátnőm ma délután strandolás után megtörölte a sógorának a hátát meg a mellkasát?
Figyelt kérdés
Vagy csak én gondolom ezt túl?2022. jún. 25. 21:25
11/73 anonim válasza:
Asszittem már, hogy a puncijával törölte meg.... A barátnőd tuti nem normális, hogy veled van.
12/73 A kérdező kommentje:
Akkor a barátnőm unokahúgát megtörölgethetem? Az úgyis jó csaj. Amúgy nekem sz*rul esett, de nem tudom mások hogy látnák ezt.
2022. jún. 25. 21:39
13/73 anonim válasza:
Idegen az, akit nem ismersz. A sógor az minden, csak nem idegen.
14/73 anonim válasza:
Nekem az összes ilyenre az a válaszom, hogy tökre nem mindegy hogy hogyan, milyen módon, látni kellene a szituációt. Plusz nem tudjuk milyen viszonyban vannak.
Ha flörtölősen, csábosan stb csinálta, ahol érezni lehet a levegőben, hogy ebbe több van, akkor gáz.
Ha hülyéskedve, haveri jelleggel, ahol tökre kivehető hogy semmi nincs ebbe akkor annyira nem. Meg ha amúgy baráti a viszonyuk.
De igazából mindegy, mert ha neked rosszul esik, akkor az a lényeg. Beszéld meg vele.
15/73 anonim válasza:
És te házas vagy.
Na, itt kezdődnek a gondok.
16/73 anonim válasza:
Szerintem is látni kellene. A sógorom nem törölném meg, mert nem igazán kedvelem, de egy havert minden hátsó szándék nélkül megtörölnék.
17/73 anonim válasza:
Annyira kicsinyes és gyerekes vagy!
18/73 anonim válasza:
Megkérdeztem a férjem is, egy véleményen vagyunk. A sógora, ROKON, mi van abban, ha megtörölte?
19/73 anonim válasza:
Fujj, a mellkasát is? Tuti hogy ott van másis. Biztos nem törölgetnék más pasikat se rokont, csak a sajátom...
20/73 anonim válasza:
Szemébe nézett közbe? Volt szemezés? Ha igen, akkor csalnak bátyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!