Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy a barátnőm ma délután strandolás után megtörölte a sógorának a hátát meg a mellkasát?

Figyelt kérdés
Vagy csak én gondolom ezt túl?
2022. jún. 25. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
11%
A Csalad mindenek elott.
2022. jún. 26. 04:49
 32/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sztem sem normális. Ezen agyaltam éjszaka. Nem szexelnek, mert 1600 km-re laknak tőlünk. Csak fura volt. Főleg, hogy amúgy el van hízva. Én eddig rá se néztem más nőkre, tényleg fontos volt nekem a hűség. De már lazábbra veszem. Nem fogok félrekúrni, de nem leszek egy csicska.
2022. jún. 26. 08:44
 33/73 Cpt_Obviously ***** válasza:
67%

Atya ég, te sem szerelmes vagy. Olyan mintha csak az alkalmat kerested volna. Tele volt a sógor keze törölköző el megtörölte.

Egy normális kapcsolatban ez 0 törlést okoz. Ahol ezen bárki fennakad (sógor-sogornő esetén is) az egész biztos nem egy jó kapcsolat. Mivel azt feltételezed a szerelmedről, hogy egy gerinctelen féreg, (az aki rámegy a testvér férjére/ feleségére az eléggé az). Szakíts szegény lánnyal, hogy olyannal legyen aki nem nézi ennyire le mint te.

2022. jún. 26. 09:17
 34/73 anonim ***** válasza:
82%
Ha mondjuk tele van a keze és rásegitem a vállara a táskát az teljesen más mint törölgetni a testét, ez már határvonalon túl van. Megkérte rá a sógor vagy csak elkezte magatól törölgetni? Mert ha kérésre tette akkor el lehet nézni, de ha magától az gáz.
2022. jún. 26. 09:35
 35/73 A kérdező kommentje:
34es én is így gondolom. Nem kérte meg, magától megtörölte. Amúgy meg esett az eső, senki sem törülközött. De ma mondtam neki, h a sógórnőjét majd én is megtörölgetem ha lesz alkalom és bevágta a durcát. Pedig meg fogom csinálni. Úgyis pénz nélkül megy ki a kapcsolatból.
2022. jún. 26. 09:53
 36/73 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem normális. A sógor nem idegen, segített neki megszárítani magát, és nem is kifejezetten intim helyeken. Ez beteges féltékenység a részedről.
2022. jún. 26. 11:29
 37/73 anonim ***** válasza:
32%
Megszégyenített ezzel a lépésével nyilvánosan.
2022. jún. 26. 11:32
 38/73 A kérdező kommentje:
Igazából a húga is csak nézett. De köszi, úgy látom az emberek is meg vannak osztva, mint én. Nagyon határesetről van szó.
2022. jún. 26. 11:55
 39/73 anonim ***** válasza:
80%

1.Nem lehet, hogy csak téged akart bosszantani?

2.normál helyzetben, ha már mindenképp törölhetnékje van, akkor elsősorban a barátját kellene törölgetnie, nem egy másik pasit. Szerintem. Mert az ilyen gesztusokból indulnak az apró flörtök, jelek is, majd a vonzalom. Amit írtál, kb. olyan, mint ha egy nő írná, hogy a strandon bekente naptejjel a férje a barátnőjét, viszont őt nem, eszébe sem jutott. Ugye milyen kényes szitu lenne? Nekem sem tetszene.

2022. jún. 26. 12:39
 40/73 anonim ***** válasza:
85%
Hát az én pasim, ha ilyet tettem volna enegem is és a sógort is kiütött volna.
2022. jún. 26. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!