Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a feleségemet de a szeretőmet is?
#30-as. Az "XD" sokat elárul. Nyilván még nem volt túl solktapasztalatod az életben ilyennel.
Örülök, hogy vannak itt a kommentek között nyitottabb vélemények is. Meg kellene mindenkinek értenie, hogy az emberek különbözők. Van akinek nem kell a szex, van aki igényli és van aki le tud élni egy életet megcsalás nélkül, pedig lenne rá lehetősége. Sajnos ez olyan dolog, hogy előre nem látod ezt, hogy a párod, vagy akár saját magad, hogy fog változni az idő során.
És könnyű "szexuálterapeutákkal" dobálózni. Nyilván azok a kommentek akik "soha nem csalnám meg" meg "terapeuta segít" még nem kerültek ehhez közeli helyzetbe. Van itt olyan akinek a terapeuta megmentette a házasságát? Én eddig csak olyanról hallottam, hogy ideig óráig, ill. csak elodázta a dolgot - a vége úgyis szerető/válás lett.
Mit tennék?
Olvasgatnám a helyesírási szótárt..
"a feleségemmel VISZONYT próbáltam beszélni"
Mekkora Freudi elszólás/elírás.... 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!