Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a feleségemet de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségemet de a szeretőmet is?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 11 éve vagyunk házasok. Amiből 4 gyermek született . Nos amióta megvannak a gyerekek. Azóta elhidegültünk egymástól szexuálisan. Vagyis inkább ő nem kívánja. Emiatt menekültem egy másik nőhöz. Akivel 1 éve járok. Nem úgy terveztem hogy bele szeretem. De mégis így lett. De a feleségemet nem tudnám elhagyni 11 évet nehéz lenne hátra hagyni. De a szeretőmet se tudnám elhagyni. Soha se gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. A feleségemmel viszonyt próbáltam beszélni erről hogy vágyok a szexre. Erre ő azt mondja hogy öregek vagyunk már ehez. 47 évesen igénylem .kitudja mennyi időm van az impotenciáig. Viszont megismertem a szeretőmet. Ő minden formába kiegészitett. Közelebb kerültem hozzá mind kellet volna. Ti mit tennétek?
2022. jún. 20. 08:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
30%
#30: 6, 9, 25, 29 vagyok. Olvasd el ezeket újra lsz! És valaszolj: az erkölcsön kívül mi sérül? A férjem élete kerek, ha elvalnek, sokkal rosszabb szituban lenne.
2022. jún. 20. 15:35
 32/40 anonim ***** válasza:
27%
#32: erkölcsi értelemben tökéletesen igazad van, de eszméletlenül korlátolt és sablonos is vagy egyben!😏
2022. jún. 20. 22:15
 33/40 Mathus ***** válasza:
24%
#32: a néninek nem mondta az anyukája, hogy nem szabad csúnyán beszélni?
2022. jún. 20. 22:38
 34/40 anonim ***** válasza:
69%

#30-as. Az "XD" sokat elárul. Nyilván még nem volt túl solktapasztalatod az életben ilyennel.

Örülök, hogy vannak itt a kommentek között nyitottabb vélemények is. Meg kellene mindenkinek értenie, hogy az emberek különbözők. Van akinek nem kell a szex, van aki igényli és van aki le tud élni egy életet megcsalás nélkül, pedig lenne rá lehetősége. Sajnos ez olyan dolog, hogy előre nem látod ezt, hogy a párod, vagy akár saját magad, hogy fog változni az idő során.

És könnyű "szexuálterapeutákkal" dobálózni. Nyilván azok a kommentek akik "soha nem csalnám meg" meg "terapeuta segít" még nem kerültek ehhez közeli helyzetbe. Van itt olyan akinek a terapeuta megmentette a házasságát? Én eddig csak olyanról hallottam, hogy ideig óráig, ill. csak elodázta a dolgot - a vége úgyis szerető/válás lett.

2022. jún. 21. 18:27
 35/40 anonim ***** válasza:
16%

Mit tennék?

Olvasgatnám a helyesírási szótárt..

2022. jún. 23. 17:52
 36/40 anonim ***** válasza:
86%
Húha, 4 gyerekkel válás után nagyot fogsz esni, fizud 50%-a megy az asszonynak. Ha keveset keresel, akkor még nagyobb esés lesz.
2022. jún. 25. 14:52
 37/40 Mathus ***** válasza:
100%
#36: azért éljen kényszerű cölibátusban, mert retteg a válástól? haggyukmá'. én annak szurkolok, hogy jól érezze magát, legyen szerelmes, nem a testvérét vette el feleségül. nemkevés nő van, aki tudja magáról, hogy aszex, aztán mégis legyártatják a gyereket maguknak. keresnek egy szorgalmas férfit, aztán beleülnek a készbe, szex meg nuku, a válással meg lehet kardozni.
2022. jún. 25. 17:06
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van #37. Nem is értem az ilyeneket… mindek akkor neki párkapcsolat nemhogy gyerek
2022. jún. 25. 17:09
 39/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha van kedved beszélgethetünk erről, nagyjából ebben a helyzetben vagyok én is, csak én a másik fél vagyok, a lány. :)
2022. júl. 2. 15:11
 40/40 anonim ***** válasza:
62%

"a feleségemmel VISZONYT próbáltam beszélni"

Mekkora Freudi elszólás/elírás.... 🤣🤣🤣🤣

2022. nov. 19. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!