Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a feleségemet de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségemet de a szeretőmet is?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 11 éve vagyunk házasok. Amiből 4 gyermek született . Nos amióta megvannak a gyerekek. Azóta elhidegültünk egymástól szexuálisan. Vagyis inkább ő nem kívánja. Emiatt menekültem egy másik nőhöz. Akivel 1 éve járok. Nem úgy terveztem hogy bele szeretem. De mégis így lett. De a feleségemet nem tudnám elhagyni 11 évet nehéz lenne hátra hagyni. De a szeretőmet se tudnám elhagyni. Soha se gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. A feleségemmel viszonyt próbáltam beszélni erről hogy vágyok a szexre. Erre ő azt mondja hogy öregek vagyunk már ehez. 47 évesen igénylem .kitudja mennyi időm van az impotenciáig. Viszont megismertem a szeretőmet. Ő minden formába kiegészitett. Közelebb kerültem hozzá mind kellet volna. Ti mit tennétek?
2022. jún. 20. 08:46
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
73%
#20: Köszi a linket, de 'ismerem a szakirodalmat'. Én vagyok itt a 6/9, ki vagyok kupálva, elhiheted.:(
2022. jún. 20. 10:54
 22/40 anonim ***** válasza:
65%

Te nem szereted a feleségedet, csak ragaszkodsz hozzá és az együtt eltöltött időhöz.

El kéne válnod, nem pedig tovább alázni a gyerekeid (et is) anyját

2022. jún. 20. 12:03
 23/40 anonim ***** válasza:
61%
#22: a kérdező nagyon rendes apa és csaladfo lehet amellett, hogy szeretőt tart. Honnan a fenebol vagy Te olyan biztos abban, hogy jobb lenne a feleségnek és a gyerekeknek, ha a krapek elvalna? Ha verne őket, ha inna, OK, elemi érdekük lenne a válás. De egy titkos szerető miatt, akiről nem tudnak, miért kellene válni? Ha lebukik, akkor már jogos az 'alazas' és a válás gondolata, de így? Azonkívül simán lehet, hogy ez jó így a felesegnek, mert ha nem lenne jó, akkor vagy a szexet eroltetne, vagy a beszélgetést. Nem mindig csodaszer a 'válj el' aranykopes.
2022. jún. 20. 13:14
 24/40 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az nem szeretet/szerelem, ha egy kapcsolatból csak azt veszed el magadnak, ami jó. Gondold végig, hogy miért vagy a családoddal és azt is, hogy miért vagy a szeretőddel. Ugye, hogy mindenhol csak a jót veszed el?

Én ezt önzőségnek nevezem, nem szeretetnek.

2022. jún. 20. 13:32
 25/40 anonim ***** válasza:
31%
#24: Ott van a férj előtt a szerető ebédje( marhapöri tarhonyával) és a feleség ebédje(tökfőzelék fasírozottal) . A szerető vega, a feleség utálja a tökfőzit. Az egyik neki adja a tökfőzeléket, a másik meg a pörköltet. Piszok jót ebédel, ez igaz. De a nők rosszabbat ettek, mint ha nem adták volna neki a 'felesleget'? Itt is erről van szó, semmi olyat nem vesz el a feleségtől, amit az magának akarna. Akkor mivel/miben károsítja meg a feleséget? Egyébként 'hazabeszélek': a férjem igényt tart rám, mint társaságra, szellemi/ kommunikációs/társaságbeli partnerre, még mint dekorációs elemre is a társaságban-rokonságban, házvezetőnőként, és minden egyéb szerepben, amit egy feleség-anya be szokott tölteni. Egy szerepre nem tart igényt: a 'szeretőre'. Én próbáltam beszélni erről, de nem volt kapható rá. Viszont ha bejelenteném, hogy elég volt, szeretőt keresek, megborulna az összes többi szerepem értékelése is, pedig most- az ő véleménye szerint is- 10/10-es vagyok ... Tehát titokban van szeretőm, akinek szintén 10/10-es vagyok. Került valaki rosszabb helyzetbe a 'szent erkölcs'-től eltekintve? Tudtok egy racionális, kézzel fogható érvet mondani arra vonatkozóan, hogy miért nem szabad -titokban, bazi óvatosan, sose lebukva- szeretőt tartanom? És miért önzőség ez? És miért lenne az 'szeretet', ha minden egyéb szerepben is elveszítene a férjem, pedig azokban a szerepekben nagyon is számít rám? Ki járna jobban akkor az 'erkölcsön ' kívül?
2022. jún. 20. 14:13
 26/40 Mathus ***** válasza:
69%
#26: az nem önzőség, hogy vki leszarja a férjét és a házasságból azt veszi ki, ami neki jó? hogy egyedül még mindig az anyjával lakna vénlányként, így meg van egy kész élete? mert 4 gyereket eltartani nem kis dolog, meg megfelelő körülmémyeket biztosítani, meg idáig eljutni.
2022. jún. 20. 14:27
 27/40 anonim ***** válasza:
47%
#26: Sikerült önmagadnak írnod, de nekem tetszik a fordított szemszög. Igen, kérdezzük meg így: nem önzőség a feleségtől, hogy az a szegény férj- aki dolgozik éjjel-nappal, hogy eltartsa a családot- még szexet se kap? Nem önzőség rákényszeríteni a férjet arra, hogy amit eddig a házasságban kapott meg( mert valahogy összejött a négy gyerek:)) azt most titokban, extra energiával szerezze meg magának?
2022. jún. 20. 14:42
 28/40 anonim ***** válasza:
52%
Amelyik feleség nem akar szexet annak oka van, elzárkózik? Kétlem, pusztán nem érzi magát nőnek lehet. Engem nem érdekelnek a miert tartok szeretőt magyarázatok. Érdekes hogy ezek az emberek milyen ügyesen legalizálják ezt. Inkább a problémát kellene megoldani hallo. Szexuálterapeuta vagy csak töltsetek időt kettesben és meglátod jön-e a kölcsönös vágy. Ez így egy patt helyzet hogy ez is kell az is kell, ilyen nincs. Nem gyerek vagy hogy kell a csoki is meg a nyalóka is.
2022. jún. 20. 15:02
 29/40 anonim ***** válasza:
44%
#28: miért ne kaphatnam meg kárpótlásul a nyalókát, ha már egyszer nem kapom meg a kedvenc keseru csokim, hanem kiszurjak a szemem gagyi tejcsokival? És ne feledd el: eredetileg keserű csokit ígértek nekem, a beleegyezésem nélkul cserélték tejre... nélkül
2022. jún. 20. 15:15
 30/40 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert akkor el kell válni ennyi b+, nem kell itt papolni hogy neked mi jár alanyi jogon, egy kapcsolatban nem érted vannak hanem egymásért, de ezt úgysem fogod megérteni. Gondolom ha veled tennének ilyet megértő lennélXD. A felelősségvállalás hol van?
2022. jún. 20. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!