Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a feleségemet de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségemet de a szeretőmet is?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 11 éve vagyunk házasok. Amiből 4 gyermek született . Nos amióta megvannak a gyerekek. Azóta elhidegültünk egymástól szexuálisan. Vagyis inkább ő nem kívánja. Emiatt menekültem egy másik nőhöz. Akivel 1 éve járok. Nem úgy terveztem hogy bele szeretem. De mégis így lett. De a feleségemet nem tudnám elhagyni 11 évet nehéz lenne hátra hagyni. De a szeretőmet se tudnám elhagyni. Soha se gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. A feleségemmel viszonyt próbáltam beszélni erről hogy vágyok a szexre. Erre ő azt mondja hogy öregek vagyunk már ehez. 47 évesen igénylem .kitudja mennyi időm van az impotenciáig. Viszont megismertem a szeretőmet. Ő minden formába kiegészitett. Közelebb kerültem hozzá mind kellet volna. Ti mit tennétek?
2022. jún. 20. 08:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
23%
Dugnám, mint a lopott biciklit.
2022. jún. 20. 08:49
 2/40 anonim ***** válasza:
86%
Nem kellett volna 4 gyerek, számítani lehetett ugyanis arra,hogy a feleségedet totálisan leköti a gyereknevelés, főleg ha Te dolgozol és nem tudsz Neki besegíteni.Bár nem tudom ezt mennyire teszed...Lehet,hogy azt az időt amit a szeretőddel töltesz arra szánnád,hogy besegítesz otthon, esetleg megszerveztek egy kis kettesben töltött időt, ami ha pár óra hetente az is jó, másho ltartanátok.
2022. jún. 20. 08:50
 3/40 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy szereted te a feleségedet...
2022. jún. 20. 08:53
 4/40 anonim ***** válasza:
89%
Semmi baj ezzel, bár jobban tudatosítsd magadban, hogy nem a szex a legfontosabb dolog a világon. Ez nagyon kétségbeesett és kicsit szánalmat keltő dumának hangzik, hogy "ki tudja mennyi időm van még az impotenciáig". Nagyon szomorú öreg korod lesz, ha 60-65 éves korod után még 20-30 évig azon fogsz keseregni, hogy már nem szexelhetsz.
2022. jún. 20. 08:59
 5/40 anonim ***** válasza:
81%
A feleségedhez csak a fix pont ézés miatt ragaszkodsz, de ez nem szerelem, szeretet. Köze nincs hozzá. A szeretődhöz meg csak a dugás élménye köt, de ez sem szerelem, különben őt választanád.Tisztában vagy vele, hogy rá is rá unsz idővel, aztán majd jön a következő dugópajti. Egyszerűen ilyen vagy. Ez jellemhiba, mert nem azon törted most sem a fejed, hogy otthon hogyan tehetnéd rendbe a dolgokat, hanem megoldottad kis időre másik lyukba járással. És ez is kizárólag csak neked jó, nem a feleségednek.
2022. jún. 20. 09:04
 6/40 anonim ***** válasza:
67%
Hello, kérdező, nem Te vagy ilyen helyzetben egyedül. Férjnél vagyok, nem válok, mert szeretem a férjem és 20 év köt hozzá, viszont eszementen szerelmes vagyok a szeretőmbe , aki nem válik, mert 13 év köti hozzá. Ráadásul, hogy a szitu komplikáltabb legyen, a szeretőm most életében másodszor szerelmes: először a második feleségébe szeretett bele, miatta vált el az elsőtől, most pedig belém, de nem akar válni, éppen az egykori szerelem emléke miatt. Viszont nálunk azonos a szitu és ez nagyon fontos. A szeretőd is házas vagy ő független? Mert ha független, akkor nehéz idők elé nézhetsz!
2022. jún. 20. 09:10
 7/40 anonim ***** válasza:
83%
Engem inkabb ne szeretne senki mint igy🤣
2022. jún. 20. 09:11
 8/40 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, hogy mit tennék, valószínűleg azt, amit te. A gyerekeket nem hagynám el a szerető miatt, de szex nélkül sem tudnám leélni az életemet.
2022. jún. 20. 09:14
 9/40 anonim ***** válasza:
86%
#7: 6-os vagyok, konkrétan rám gondoltál most? Mert ha igen, akkor lényegében igazat adok neked. Sose csaltam korábban és nem is gondoltam magamról, hogy valaha is ilyen szituba keveredem, hogy csaljak. Az meg pláne álmomban sem fordult meg a fejemben, hogy még bele is szeretek. Bár a szerelem az, ami csak úgy jön, ösztönös, és igazából még rossz néven se vehetné a férjem, ha ez egy 'plátói' szerelem lenne. A csalás az más: az tudatos, arról dönt az ember. Dönt, aztán vállalja a következményeit... Láthatóan ezekkel a következményekkel küzd a kérdező is:)
2022. jún. 20. 09:17
 10/40 anonim ***** válasza:
62%

"Nem kellett volna 4 gyerek" - tök jó, hogy utólag levonod a tanulságokat :)

Sokkal előrébb van most a kérdező...

2022. jún. 20. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!