Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalom a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalom a feleségemet folyamatosan de nem tudok leállni mi lehet velem baj? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Szóval 7 éve vagyok a párommal van már két gyerek is, nem rég volt az esküvőnk, szeretem a páromat nagyon, de a sex az nem az igazi, ezért ha ismerkedek egy nővel mindig őszintén teszem és elmondom hogy csak sex kapcsolatot keresek, azt is hogy van párom gyerekem stb stb...

Most is több szeretőm van akikkel néha össze jövök vagy ott vagy amott...

Rendesen megcsalom a feleségemet, és már nem is tudom hány nővel feküdtem le, még a nevükre sem emlékszem :(

Van egy kettő akikkel hosszabban tartot sex kapcsolatot ápolok, van egy anyuka is aki nagyon aranyos úgy érzem hogy belém szeretett, de ami nem is igazán érdekel mindenre fogható és élvezem hgoy kiélhetem magam :(

Fog ez változni 27/F

2019. júl. 12. 16:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
60 évesen lehet már csak egy macád lesz és megtanulod helyesen leírni a szex szót.
2019. júl. 12. 17:02
 2/21 A kérdező kommentje:
köszi, van több helyesírási hiba is fáradt vagyok, munkából jöttem haza, kérlek nézzétek el ;) Köszönöm
2019. júl. 12. 17:04
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Akkor változik, ha úgy döntesz, és változtatsz. Egyszerű akaraterő kérdése.

Egyébként meg egy idióta vagy, ha úgy nősülsz és legyártasz két gyereket, hogy a szex nem jó.

Amint nagyobbak lesznek a gyerekek, és a párod rendesen tud mellettük dolgozni, úgy ki fog vágni, mint a macskát.

2019. júl. 12. 17:09
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Hármas jól leírta, minek csináltál két gyereket és házasodtál össze vele, ha nem vagy boldog mellette? Mert nem vagy és még csak nem is szereted, max. szánalmat érzel iránta. Őszintén jobb, ha minél előbb elhagyod így több ideje marad új életet kezdeni. Utána már azt dugod meg büntetlenül akit csak akarsz. Amúgy a szeretőid sem lehetnek vmi lepedő akrobaták, mert akkor őket sem váltogatnád úgy, mint a koton gumit.
2019. júl. 12. 17:23
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Hímr|banc vagy. Most mit lehet erre mondani?

Minek írtad ki a kérdést? Úgysem fogsz változtatni.

2019. júl. 12. 17:26
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem te is ilyen "megcsalitisz"-ben szenvedsz, mint a következő kérdésben szereplő úr.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

A viccet félretéve, minek nősültél meg? A feleséged tud a kis kalandjaidról?

Vagy éljetek nyitott házasságban, vagy váljatok el, vagy dönts úgy, hogy hűséges leszel.

Beszélj a feleségeddel, javítsatok a kapcsolatotokon.

Amíg ez így megfelel neked, addig varázsütésre nem fog változni semmi.

2019. júl. 12. 17:26
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

#4:

Pont azért cserélgeti őket, mert a kérdező pocsék az ágyban, és hosszú távon csak a feleségét tudta megfogni. Őt is csak a két gyerekkel.

Az kicsit gyanús, hogy ha mindig pocsék a szex, ahol ő az egyik résztvevő. Nem?

Lehet, hogy a felesége is azért nézi el, mert őt is karbantartja valaki.

2019. júl. 12. 17:43
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Mi a kérdés?

Gratulálni kell?

Jelentkezőket vársz?

Amúgy valószínűleg olyan vagy, mint egy nimfomán nő, aki nem tud kielégülni. De nem tudsz jó szexet átélni (fizikailag nyilván van orgazmusod, de az más kérdés), ezérthajtod a nőket. A szex élvezetében pedig valószínűleg a bűntudat gátol. A feleségedet meg nem kívánod már.

2019. júl. 12. 17:53
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy 27 évesen házas vagy, meg kölykeid vannak. Borítékolható, hogy ez a vége...
2019. júl. 12. 18:06
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Te is igy kiszakadsz a valosagbol es megcsalod afeleseged? :D ma megtudtuk hogy van ilyen betegseg...

Kicsit komolyabban veve a kerdest. Nem szereted a felesegedet, nem is tiszteled csak vagy mellette, nem fog valtozni,ugyanugy csalni fogod ameg meg nem tudja. Ha szeretned szerelembol akkor eszedbe se jutna mas nohoz fordulni.

2019. júl. 12. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!