Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a feleségemet de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségemet de a szeretőmet is?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 11 éve vagyunk házasok. Amiből 4 gyermek született . Nos amióta megvannak a gyerekek. Azóta elhidegültünk egymástól szexuálisan. Vagyis inkább ő nem kívánja. Emiatt menekültem egy másik nőhöz. Akivel 1 éve járok. Nem úgy terveztem hogy bele szeretem. De mégis így lett. De a feleségemet nem tudnám elhagyni 11 évet nehéz lenne hátra hagyni. De a szeretőmet se tudnám elhagyni. Soha se gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. A feleségemmel viszonyt próbáltam beszélni erről hogy vágyok a szexre. Erre ő azt mondja hogy öregek vagyunk már ehez. 47 évesen igénylem .kitudja mennyi időm van az impotenciáig. Viszont megismertem a szeretőmet. Ő minden formába kiegészitett. Közelebb kerültem hozzá mind kellet volna. Ti mit tennétek?
2022. jún. 20. 08:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%

Egy egészséges férfiről van szó. Szerinted attól hogy 11 éve házas, már ne is kívánja a szexet? Elsőbb a feleséggel kellene dolgozni azon, h újra legyen házasélet. De ha nem megy vele semmire? Meg tudom érteni a kérdezőt.

2022. jún. 20. 09:23
 12/40 anonim ***** válasza:
60%
Tény, hogy a feleséggel sem oké valami, ha nem akar szexelni. Mindketten hibásak, de azért a megcsalás egy kategóriával nagyobb bűn, mint az hogy nem szexelek a másikkal.
2022. jún. 20. 09:36
 13/40 anonim ***** válasza:
87%
Az,hogy a feleségenek elmondta a kérdező a vágyát még nem jelenti azt,hogy "dolgoztak" azon,hogy változás legyen. Elmondta, a feleség válaszolta amit válaszolt, ennyi. Legalábbis ennyiről írt.
2022. jún. 20. 09:41
 14/40 Mathus ***** válasza:
48%

#12:"azért a megcsalás egy kategóriával nagyobb bűn" a keresztyén teológia szerint.

viszont ha egy férfit szexuálisan elhanyagol a felesége/partnere és eljutnak a sexless marriage-ig (azaz a heti(!!) egy szexnél kevesebbig), annak közép- és hosszútávon súlyos hatásai vannak a lelki- és testi egészségre egyaránt.

[link]

2022. jún. 20. 10:09
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
13 Ezt csak ők tudhatják.
2022. jún. 20. 10:13
 16/40 anonim ***** válasza:
74%

Megértelek kérdező. Ezzel sokmindent nem fogsz tudni tenni, mint hogy így marad. Aztán toljad a lánykát ameddig lehet.

Ez nem jellemhiba, hanem az élet velejárója csak sok itt a hülye szentfazék

2022. jún. 20. 10:13
 17/40 anonim ***** válasza:
89%
#14: klassz a megfogalmazásod:...ha egy férfit szexuálisan elhanyagol a felesége/partnere ... Fordítva nincsenek a dolognak súlyos hatásai a lelki- és testi egészségre? Mert egyetértenék a mondatoddal, ha úgy kezdődne, hogy ha egy férfit vagy nőt.... Te nem így gondolod?
2022. jún. 20. 10:15
 18/40 anonim ***** válasza:
72%
17. De most egy férfiről volt szó történetesen :)
2022. jún. 20. 10:31
 19/40 anonim ***** válasza:
83%
11év konkrétan semmi mondjuk 80-ból. A kérdés az, kivel töltenéd szívesebben a következő 20-30évet. A szeretődről nem sokat írtál. Ő házas? Válna? Van gyereke? Szeretne gyereket? Simán lehet a válaszok között olyan, ami eleve lehetetlenné tenné a kapcsolatot, mert nem egyeztek,akkor nincs is miről beszélni. A másik kérdés, ha már így rettegsz az impotenciától, képzeld el magad 20 év múlva. Bekövetkezett, már nincs szex. Kivel élnél szívesebben? (Ha a szeretőd szingli, azon se kell aggódnod, hogy nem tudnád elhagyni, mert ő fog. Ilyenkor mindenki a szegény feleséget sajnálja, miközben ő mindent megkapott, amit akart. Van 4 gyereke, szexelni nem akar, hurrá nem is kell. A szerető viszont nem fog örökre benne maradni valamiben, ahol nincs semmije, csak ad.)
2022. jún. 20. 10:41
 20/40 Mathus ***** válasza:
68%

#17: a lányos verzió kell, mert nálatok meg apu hanyagol téged?

[link]

2022. jún. 20. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!