Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne hagynom a feleségemet? Valóban megéri?
Figyelt kérdés
A nejemmel lassan 10 éve élek együtt, és szeretem őt, de nem vagyok belé szerelmes! Megismerkedtem egy nálam jóval fiatalabb nővel, akibe viszont halálosan szerelmes vagyok, és nem csak kezdeti fellángolás, ezt bizton állíthatom. A probléma az, hogy van egy közös gyerekünk a feleségemmel, és tartok tőle, hogy a fiam hozzá kerülne a válás során, azt pedig tudom, hogy akkor nem kapná meg azt a törődést, amire szüksége van.2021. aug. 30. 17:34
1/17 anonim válasza:
Mindennek következménye van. 🤷♀️ Döntsd el, hogy a pina vagy a pulya kell jobban.
2/17 anonim válasza:
Akkor kérdvényezd, hogy nálad kerüljön elhelyezésre a gyerek.
3/17 anonim válasza:
"Megismerkedtem egy nálam jóval fiatalabb nővel, akibe viszont halálosan szerelmes vagyok, és nem csak kezdeti fellángolás, ezt bizton állíthatom."
Majd beszéljünk erről 3 év múlva.
4/17 anonim válasza:
Váltani kell. A gyerek mindent kibír.:) vagy nem. de ez most nem látszódik.
6/17 A kérdező kommentje:
7 éves
2021. aug. 30. 19:00
7/17 anonim válasza:
Szia!
Milyen kapcsolatban àllsz az új nővel?
8/17 anonim válasza:
A nő, akibe bele szerettél, kölcsönösen érez?
9/17 A kérdező kommentje:
Igen, ő is szeret engem
2021. aug. 30. 19:18
10/17 anonim válasza:
10 éve tettél egy esküt, egy ígéretet a feleségednek. Dereng?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!