Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne hagynom a feleségemet? Valóban megéri?
Figyelt kérdés
A nejemmel lassan 10 éve élek együtt, és szeretem őt, de nem vagyok belé szerelmes! Megismerkedtem egy nálam jóval fiatalabb nővel, akibe viszont halálosan szerelmes vagyok, és nem csak kezdeti fellángolás, ezt bizton állíthatom. A probléma az, hogy van egy közös gyerekünk a feleségemmel, és tartok tőle, hogy a fiam hozzá kerülne a válás során, azt pedig tudom, hogy akkor nem kapná meg azt a törődést, amire szüksége van.2021. aug. 30. 17:34
11/17 anonim válasza:
Akkor feltételezem, csalod a feleséged. Mi a kérdés akkor? Inkább válj el!
12/17 anonim válasza:
Gondolom akkor már csalod is az asszonyt. Ahelyett hogy tököt növesztenél és elválnál, itt rinyálsz. A gyerek pedig csak kifogás. Ha annyira biztos vagy benne hogy nem kapná meg azt a törődést amit te megadsz neki (gondolom a szerető mellett mennyi időd jut rá) kérvényezd hogy nálad, vagy felesben legyen elhelyezve.
13/17 anonim válasza:
"kérvényezd hogy nálad, vagy felesben legyen elhelyezve."
És szerinted ehhez mit szólna az új bige?
Szegény gyerek csak útban lenne.
14/17 anonim válasza:
10 év után a szerelem halványodik, ez már csak így szokott lenni. A mostani csajjal is kopni fog. Egy családért vállaltál felelősséget! Igen tudom, szar az élet. Inkább a házassági nehézségeken kéne dolgozni. Ha a házasság amúgy megfelelően működik, egy átmeneti szenvedély miatt biztos nem hagynám veszni a birtokot.
15/17 anonim válasza:
Dgd meg, aztán rájössz, hogy ez sem tud kacsintani vele.
16/17 anonim válasza:
Az okos férfiak nem szoktak egy kis félrekufirc miatt elválni.
17/17 anonim válasza:
Nyilván a szerelem egy idő után átalakul szeretetté, főleg 10 év után, de a kérdés, hogy a feleségeddel akarsz lenni? Szóval TE mit akarsz? Most itt nem a gyerek az egyetlen és főszempont, ha nem jó a házasságotok és azt érzed nem működik, nem lehet megjavítani, akkor válj el, de a másik nőtől függetlenül! Csak a gyerek miatt biztos nem maradnék egy szar házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!