Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amikor egy egyedülálló nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy egyedülálló nő belemegy megcsalásba, akkor miért nem tör elő belőle az erkölcsösség meg a gerincesség, mint más esetekben?

Figyelt kérdés
Elnyomja mindezt a péniszhiány?
2022. jún. 17. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
79%

59. Akkor itt és most megkövetem. Nem állt szándékomban összemosni téged senkivel :)

A hozzászólásom utolsó harmadát vedd tárgytalannak.

2022. jún. 18. 07:06
 62/69 anonim ***** válasza:
74%

#57! Ezt nem értem, miért lenne érdekes. Igen, természetesen fordítva is így van. Én nőként ugyanúgy nem azért nem dugok félre, mert a világ összes férfija ügyel a férjem lelkivilágára, és inkább lemond arról, hogy a szeretőm legyen🙄 Simán azért írtam fordított nemekkel, mert a kérdésben az van.

A társaságjátékos választ nem olvastam, de már tisztázódott, nem én írtam.

#58! Fuss neki még egyszer a válaszomnak, pont az ellenkezőjét írtam.

Nekem valóban nem kell olyan férfi, aki csak akkor hűséges hozzám, ha nincs kísértés, tehát a hűsége csak másoktól függ. Természetesnek tartom, hogy mindig lesznek nők, akiket az én létezésem(mint feleség) nem zavar, és velük szemben nincs is ilyen elvárásom. Azzal szemben van elvárásom, aki nekem hűséget fogadott, az pedig a férjem, nem a nő. (Nincs férjem amúgy, elméleti.) Tehát pont hogy nem tartom erkölcstelennek a szingli nőt. Ő szabad ember, azzal fekszik össze, akivel akar. A férjem viszont nem, hiszen nem szabad ember. Megteheti, de akkor nem a férjem többé.

"TE szemrebbenés nélkül elcsábítasz egy nős férfit." Ezt hol olvastad??? Pont azt írtam, hogy NEM csábítgatok senkit. De nem a feleség, hanem magam miatt. Egyrészt nekem nem lenne buli, hogy második lehetek, másrészt soha nem kezdeményeztem szingliknél se, tehát max. a férfi tudna csábítgatni engem.

2022. jún. 18. 09:52
 63/69 anonim ***** válasza:
76%

Nem az egyedüllàlònak van elszàmolnivaloja hanem aki hàzas.

Én egyedülàllòként nem tartozom egy idegen nönek semmivel. Direktben nem kezdek nös emberrel ez igaz de akaratlanul kerültem màr ilyen helyzetbe amikor kiderült akkor màr mindegy volt sajnosm

2022. jún. 18. 10:17
 64/69 anonim ***** válasza:
17%
A nők szeretnek versengeni, ezèrt nekik sokszor vonzòbb egy pasi akinek van parja mint egy èvek òta magànyosan èlő agglegèny. A ferfiaknàl nem ez a szempont, ők potyàznak, mert a foglalt nővel nem kell 100% os kapcsolatot lètesìteni, csak pàr òra lepedőszaggatàsnyi idő, aztàn èli tovàbb az èletèt a nő meg hazamegy a pàrjàhoz aki viseli az összes pàrkapcsolattal jàrò terhet, viszont szexet nem kap.
2022. jún. 19. 04:16
 65/69 Mathus ***** válasza:
23%
#64: aki 40-50 évesen egyedül van férfiként vagy nőként, ott gond van vele, nemhiába van egyedül. aki meg huszonéve él párkapcsoltban, meg gyerekek vannak, az az ember azért az jobban össze van rakva fejben. pénze is jobban van, nem egymagára keres, jobban odateszi magát és mindig igényesebb, mint aki egyedül van (mert az utóbbira senki sem szól rá, ha slampos, vagy igénytelen, vagy kosz van a lakásában).
2022. jún. 19. 15:44
 66/69 anonim ***** válasza:
68%
65 ös 64 eskènt egyetèrtek. Sajnos az èn felesègemet èpp egy 46 èves agglegèny csàbìtotta el akinek fingja sincs mit jelent egy csalàd logisztikai ellàtàsa, gyerekek stb. A lepedőakrobatizmuson kìvül van pàr màs szempont is.
2022. jún. 19. 19:50
 67/69 anonim ***** válasza:
15%
#66! Mármint hogy néha hajlandó vagy vigyázni a saját gyerekedre, meg esetleg elviszed edzésre, ha a feleséged pont fogorvoshoz megy? A szuperlogisztikus férjek kb.ennyire szoktak részt venni a gyereknevelésben és erre is marha büszkék. Szóval az a feleség, aki lelép egy agglegénnyel, pont úgy fogja ellátni a gyereket, ahogy addig. Egyedül. De legalább a szex jó lesz, az is valami. Sőt, ha kéthetente megkapod folyamatosan a gyereket, neki 48 órával több szabadideje lesz, mint addig volt.😉
2022. jún. 19. 19:59
 68/69 gyurlaci ***** válasza:
35%
67. Nyomorult egy életed lehet ha neked ilyen férj jutott.Imádom amikor egy pitcha elmagyarázza hogy az ő gondoskodása felülmúlhatalan és elérhetetlen szint egy hímnemű egyed számára.Van a bővebb családban olyan elvált pár akik egyhetes váltásban nevelik a 3 lurkót. És szemmel láthatóan a srácnak ez sokkal jobban megy.
2022. júl. 6. 14:43
 69/69 anonim ***** válasza:
0%

#68! Ne a kivételből induljunk már ki. Senki nem mondta, hogy egy férfi nem képes erre, de attól meg az együttélő párok 90%-nál a nő az, aki logisztikázik. Eleve ő marad otthon a gyerekkel, amíg kicsi és ő az, aki olyan munkahelyre tér vissza, ahonnan tudja a gyereket hozni-vinni, a pasi meg dolgozik gyerektől független munkaidőben, mint addig.

De ha a pasik ugyanúgy el tudják látni a gyereket, vagy jobban, mint a nő, mint a példádban, akkor egy agglegény erre miért ne lenne képes??? Barátnőm elvált 2 gyerekkel, 2 apától. Az addig agglegény, gyerektelen pasija jóval többet foglalkozik és logisztikázik a kicsivel, mint az apja.

A #67 válaszomat pedig annak a válaszolnak írtam, aki szerint gyereket nevelni atomfizika, és egy agglegény képtelen lenne megugrani. Hát, nem. Ahogy vannak sz.r apák, vannak tökéletes nevelőapák is.

(Amúgy nincs nyomorult életem, ugyanis nincs férjem 😉)

2022. júl. 6. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!