Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy egyedülálló nő belemegy megcsalásba, akkor miért nem tör elő belőle az erkölcsösség meg a gerincesség, mint más esetekben?
Nő vagyok, nem megyek rá foglalt férfiakra mert szemétség. Ennyi.
Sajna az emberek 90 százaléka nem így gondolkodik.
3 nőknél nem (nem kizarolaszexorientalt olvasd már el a valaszokat abban amit linkeltem
Jopasi kell ami szinte nincs a piacon, csak foglalt
Rivalizacio a masik nővel csupan egotuningbol
Bosszu a masik nő ellen hogy ugyis csalja hiába őt vette el nem engem he he he nehogymár jokapcsolatuk legyen
Stb stb
Ilyen válasz is van a linkeltekben
Ha velem megteszik es minek legyek erkolcsos?
Erre szokták azt mondani, hogy nem az én problémám. Az sem, hogy a bré lebukik meg az sem, hogy a párja összeomlik. Ezt kizárólag maguknak csinálták egy-egy szar döntéssel és ha nem az aktuális szeretővel, akkor majd valaki mással lesz ugyanez a vége. A hűtlenség jellemhiba, a szerető meg csak eszköz a cél elérésében. Nem számít a személye. Az sem számít, hogy nemet mond, mert max kiköt a pali egy prostinál.
Milyen érdekes, vonzóbbnál vonzóbb emberek flörtöltek már velem, mégsem dőltem faszba véletlenül.
Semmi dolga a szeretőnek azzal, hogy mit csinál a másik fél, nem neki kell egy idegen felnőtt emberre és a párkapcsolatára vigyázni. Nem feladata.
Nem voltam szerető, de csaltak már meg, otthon kerestem az emberi hulladékot, nem a harmadik fél személyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!