Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy egyedülálló nő belemegy megcsalásba, akkor miért nem tör elő belőle az erkölcsösség meg a gerincesség, mint más esetekben?
A nemekhez? Teljesen mas egy ferfi motivácioja mint a nőké lasd pl 29.komment is
A ferfiak faék egyszeruek altalában, mert p.na, vannak kiskapuk, megfoghato, es ennyi elég is. Tartás gerinc meg minek.
Férjezett nő vagyok, nős szeretővel. OK, nem vitatkozom, egyikünknek sincs gerince- ezt ne boncolgassuk, felesleges rá a karakter. De nem akarjuk lebuktatni sem magunkat, sem a másikat, éppen pont azért, mert védjük a házasfeleket. Még ezen is vitatkozhatnánk, hogy - sokak szerint- nem 'védelem' ez, hanem én az 'eltartómat 'féltem, ő meg a 'házvezetőnőjét' nem akarja elveszíteni. De hogyan jön ide a 17-es szövege? ’ A házas "férfi" nek nevezett képződmény árt a saját feleségének, akinek hűséget fogadott. De ahellyett hogy taratná magát az esküjéhez, megy a farka után. Ki kéne herélni az ilyen gerinctelen mocskokat, a gyerekeiktől meg életre eltiltani bíróság által.’
Mert a csaló nőket nem kellene ’kiherélni’? És miért kellene eltiltani a gyerekétől? Én pl igen is nagyon felelősségteljes szülő vagyok és a szeretőm is az. De ettől még szeretőt tartunk, és ez nem befolyásolja a gyerekkel való szoros kapcsolatunkat. Max a gyerek ’talpal bele’ óhatatlanul a titkos kapcsolatba, mert pl most jön a nyár, megyünk gyerekekkel nyaralni, már most azt szervezzük, hogy mikor is tudunk titokban találkozni két gyerekes nyaralás között…
#28: maximálisan igazad van, írom csaló nőként. Mert azt vallom, hogy aki rendben van otthon, azt nem lehet elcsábítani. Aki meg nincs rendben, ott tök mindegy, hogy milyen a harmadik, miért nincs rendben, stb: nem kell ’elcsábítani’, előbb-utóbb keres ő magától is, csak vagy nyíltabban, legalább önmaga felé őszintén vagy magának is hazudva…. ( mert nekem ne mondja senki, hogy egy nő- akár facér, akár ő is csal- nem tudja/nem érzi a felé közeledő férfiről, hogy az kapcsolatban él… nem tudja, ha direkt nem akarja levenni a szemellenzőt. )
Es most szorosan a kérdéshez: azért, mert ember. Mert amikor ő akarja a férfit, akkor a saját vágyait helyezi előtérbe, mint minden ember. És amikor őt csalják, akkor is a saját szempontja a lényeges, miszerint: az aljas dög, rárepült a férjemre… Nekem most van életemben először( koromat tekintve simán lehet, hogy utoljára) szeretőm, de azt mondom, négyünk közül egyikünk se ártatlan a történetben. A férjem se, a szeretőm felesége se… És tűrtünk mind a négyen, ameddig lehetett, majd mi ketten ’megoldottuk’ a problémát. Ők ketten is ’megoldják’ , hiszen nem vesznek arról tudomást, hogy érzelmeket/odafigyelést tekintve változott az élet- de az okok nem érdeklik őket. Egyszerűen ez felnőttek közötti társasjáték: mindenki ’csal’ egy picit, vagy azzal, hogy ’nem úgy lép, ahogyan szabályosan kellene’ vagy azzal, hogy nem ’veszi észre’ hogy a ’másik nem úgy lép’. És ez nemtől független, egyszerűen csak attól függ, hogy emberek vagyunk , nem tökéletesen működő robotok.
34. Vannak viszont ferfiak akik nem adják meg a másik nőnek az elégteteleket.
Nekem mondott már pl olyat egy DJ akivel az überszexi plazacica pultos akart kikezdeni, hogy le se sz.rja mert ugyis megkap bárkit, őt nem fogja hehe.
Es vannak férfiak akik felemelik a saját párjukat arra a szintre hogy a rájuk epekedő nőknek direkt a hátukat mutatják csak hogy hehe nem vagy szint a csajomhoz képest
ritka nagyon, de van az a férfi akit nem lehet megkapni mert MAGAS NÁLA A LÉC.
Ezert sem értik sokan azt hogy néha jopasik miért megbízhatobbak. Mert VÁLOGATHATNAK. Es aki válogathat annak a legjobb kell. Es azt meg is szerzi. Es nem cseszi el csak ugy vmi olcsolyukért.
35
Vannak veszélyes bnőim akiknek nem mondtak még nemet. Barmelyik hazas férfit le lehetne velük tesztelni.
90%-ban elég csak az hogy befigyelő p.nci meg kihagyhatatlan bombák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!