Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy egyedülálló nő belemegy megcsalásba, akkor miért nem tör elő belőle az erkölcsösség meg a gerincesség, mint más esetekben?
Figyelt kérdés
Elnyomja mindezt a péniszhiány?2022. jún. 17. 10:20
41/69 anonim válasza:
38
Nem, még mindig semmi köze nincs a nemekhez.
42/69 anonim válasza:
Régen baj,ha a férjed úgy hűséges hozzád,hogy elhajtjak a nők.🤣🤣🤣🤣🤣
43/69 anonim válasza:
42. "Nyugi, nem csallak meg. Ezek a csajok nem is olyan szépek. Na meg, lehet, hogy el is hajtanának"
44/69 anonim válasza:
Maskepp gondolkodik egy ferfi es masképp egy nő. Más a motivácio. Ennyiben igenis köze van a nemekhez.
45/69 anonim válasza:
40. Alátámasztod hogy a férfiak valoban nem bonyolítják tul.
Szerintem amugy is vakok is arra hogy egy nőnek a szexen tul mik a valodi szándékai, illetve az nem is igen érdekli csak a szex.
46/69 anonim válasza:
45. valóban nem szeretem túlbonyolítan az életemet :) lehet faékségnek nevezni, de nem bánom. Én a kapcsolataimat amúgy sem a szexre hegyezem ki, önmagában nem is érdekel. Bizalom, szimpátia, minden értelemben vett vonzalom nélkül amúgy is élvezhetetlen. Tudom, mi kell belőlem a nőknek és nem is sajnálom attól, akit szeretek.
47/69 anonim válasza:
Már megint mentegetjük a faszikat. Semmiben nem más a megcsalás. Akkor sem, ha anyád azt mondta, ez jár a férfinak.
49/69 anonim válasza:
"Maskepp gondolkodik egy ferfi es masképp egy nő. Más a motivácio."
Jól hangzó közhelyek, csak személyre lebontva semmire nem mész vele.
50/69 Mathus válasza:
#49: van olyan férfi/nő aki huszonév után egyszer lefekszik valakivel, más meg simán kettős életet(ket) él akár évtizedekig. mindkettőre ismerek példát, meg kikezdhetetlen házasságokra is. Nincs két egyforma sztori, mert az emberek sem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!