Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy egyedülálló nő belemegy megcsalásba, akkor miért nem tör elő belőle az erkölcsösség meg a gerincesség, mint más esetekben?
A magány kihozhatja a legrosszabbat az emberekből.
Egy idő után felülírja a moràlt
Nem értem, hogy miért kell ezt a férfi-nő dinamikára kihegyezni?
A házas fél tartozik hűséggel, pont. Ő tett ígéretet az anyakönyvvezetőnél/oltárnál, ő fogadta meg, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben, ő köteleződött el a párja mellett, ő felelős a házasságáért, ő választotta ezt az életformát stb.
Teljesen és tökéletesen mindegy, hogy ki férfi, ki nő a sztoriban.
25 a kérdés a 3.felekről szol.
Hogy kit mi visz arra rá hogy foglalttal kezdjen.
Kit erdekel a házas hutlen fél.nem ez a kérdés.
Majd szépen megtanulod, hogy nem kell tekintettel lenni arra, hogy ki foglalt vagy ki nem.
1. Azért, mert ha valakit lehet vinni egy kapcsolatból akkor azt vinni is fogják csak maximum nem te.
2. Azért, mert hiába vagy tekintettel arra, hogy foglalt valaki ezt nem várhatod el másoktól és nem is fogod megkapni.
Persze teljesen egyértelmű, hogy olyan nővel nem gondolkoznék komoly dolgokban aki a pasija mellett velem ismerkedett, mert nagy az esélye, hogy velem is megcsinálná.
Lehet ilyen rettentő erkölcsösnek lenni, én is ilyen voltam egészen addig amíg rá nem jöttem arra, hogy attól, hogy én így állok hozzá attól még más nem fog engem tiszteletben tartani.
27
Ok. Attól még mi a búbánat köze van az egésznek a nemekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!