Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amikor egy egyedülálló nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy egyedülálló nő belemegy megcsalásba, akkor miért nem tör elő belőle az erkölcsösség meg a gerincesség, mint más esetekben?

Figyelt kérdés
Elnyomja mindezt a péniszhiány?
2022. jún. 17. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
68%
A nőknek néha elégtetel pl miattam hagyta ott a családot, vagy haha ugyse jo a házasságuk mert felre k.fel a férj muhahaha meg stb.
2022. jún. 17. 10:39
 22/69 anonim ***** válasza:
25%
13. A legtöbb ember ilyen sajnos. Addig tart a nagy erkölcs, amíg ő a kárvallott és csak pajzsként tartja maga előtt. Aztán az első sarkon befordul a sűrűbe...
2022. jún. 17. 10:40
 23/69 anonim ***** válasza:
68%

A magány kihozhatja a legrosszabbat az emberekből.

Egy idő után felülírja a moràlt

2022. jún. 17. 10:47
 24/69 anonim ***** válasza:
94%
Az, aki úgy belemegy egy ilyen kapcsolatba, hogy tud róla, az űltalában az erkölcs megtestesítője más esetekben sem...
2022. jún. 17. 10:49
 25/69 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem, hogy miért kell ezt a férfi-nő dinamikára kihegyezni?

A házas fél tartozik hűséggel, pont. Ő tett ígéretet az anyakönyvvezetőnél/oltárnál, ő fogadta meg, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben, ő köteleződött el a párja mellett, ő felelős a házasságáért, ő választotta ezt az életformát stb.

Teljesen és tökéletesen mindegy, hogy ki férfi, ki nő a sztoriban.

2022. jún. 17. 10:49
 26/69 anonim ***** válasza:
82%
Én a harmadik félre "haragszom" a legkevésbé. A férjem tőlem várja el a hűséget, én meg tőle. Rohadtul nem számít, ki próbál kit elcsábítani.
2022. jún. 17. 10:51
 27/69 anonim ***** válasza:
71%

25 a kérdés a 3.felekről szol.

Hogy kit mi visz arra rá hogy foglalttal kezdjen.

Kit erdekel a házas hutlen fél.nem ez a kérdés.

2022. jún. 17. 10:52
 28/69 anonim ***** válasza:
35%

Majd szépen megtanulod, hogy nem kell tekintettel lenni arra, hogy ki foglalt vagy ki nem.

1. Azért, mert ha valakit lehet vinni egy kapcsolatból akkor azt vinni is fogják csak maximum nem te.

2. Azért, mert hiába vagy tekintettel arra, hogy foglalt valaki ezt nem várhatod el másoktól és nem is fogod megkapni.

Persze teljesen egyértelmű, hogy olyan nővel nem gondolkoznék komoly dolgokban aki a pasija mellett velem ismerkedett, mert nagy az esélye, hogy velem is megcsinálná.

Lehet ilyen rettentő erkölcsösnek lenni, én is ilyen voltam egészen addig amíg rá nem jöttem arra, hogy attól, hogy én így állok hozzá attól még más nem fog engem tiszteletben tartani.

2022. jún. 17. 10:55
 29/69 anonim ***** válasza:
58%
Oké. Voltam 3.fél 26 évesen, egy 44 éves férfi szeretőjeként. Hogy mi vitt rá? Fel akartam vágni, menőnek éreztem magam, gyakorlatilag mindent megadott amire szükségem volt. Egy percig sem volt lelkiismeretfurdalásom, izgalomnak éltem meg. Aztán eltelt fél év, többre vágytam mint némi dugás meg bulizás, ráadásul öreg is volt hozzám, kiléptem belőle. Utána még egyszer csináltam ilyet 29 évesen, akkor párszor lefeküdtem egy szintén nős férfival, ismét az izgalom hatására, illetve nagyon is tetszett a pasas. Aztán ő vetett véget ennek, merthogy elkezdett belém szeretni, a feleségét viszont nem akarta elhagyni. Utána is több alkalommal előfordult, hogy nős férfiak akartak kikezdeni velem, de ezeket már mind visszautasítottam.
2022. jún. 17. 11:01
 30/69 anonim ***** válasza:
52%

27

Ok. Attól még mi a búbánat köze van az egésznek a nemekhez?

2022. jún. 17. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!