Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom is csorgathatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom is csorgathatja a nyálát más csajokra a hátam mögött?

Figyelt kérdés

Elvoltunk valahol a barátaival, ahol az egyik akinek kislánya és barátnője van csöcsöcs csajok után érdeklődött egy másik sráctól, akinek szintén van barátnője, és ő pedig valami másik lány után nyáladzott.

Kérdeztem a barátomat hogy te is ilyen vagy? Erre azt válaszolta hogy “nekem is van szemem”.

Ezt nem tudom hova tenni.

2022. máj. 30. 09:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
61%

Engem ne nőként vagy férfiként kezelj, hékás. Simán emberként. Ha megy.

Nem, én nem nézek meg másokat. Ezért nem értem, hogy mások miért csinálják. Nem vagyok együtt olyannal, akinél úgy gondolom, találhatnék jobbat. Ha valakit szeretek, annál nincs jobb. Mivel így vagyok összerakva, nem értem azt, aki máshogy működik. És rohadtul elszomorít, hogy nincs egyetlen, de egyetlen ember sem, aki értené, vagy érezné, amiről beszélek.

2022. máj. 30. 11:01
 32/39 anonim ***** válasza:
61%

Nevetséges számomra hogy az összes komment ami a srácot védi , le van pontozva kb nullára.

Miért vagytok ilyen álszentek? Az hogy ennyit nem bír el az egótok , az csak a végtelen birtoklási vágyatokat tükrözi. Mindenki megnéz ezt-azt aki mást mond az hazudik. Ti meg nők mondjuk egy sergio ramosra , vagy brad pittre izgultok , mivel jobb ez? Semmi egészségtelen nincs abba ha az ember nagy ritkán végigmér valakit. Jo hogy már nem azt akarjátok megszabni a párotoknak hogy mire gondolhat és mire nem.

2022. máj. 30. 11:24
 33/39 anonim ***** válasza:
93%
Nem azért nézel meg mást mert ő szebb ... hanem mert az is szép. Ez miért bűn?
2022. máj. 30. 11:25
 34/39 anonim ***** válasza:
50%

33

Azért ez nem mindig van így.

2022. máj. 30. 11:26
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Az aki nem boldog egy kapcsolatban ígyis úgyis megcsal , nem az fogja visszatartani hogy ráparancsolsz , max eltolod a végitéletet. Aki meg igazán szeret az akkor se fog megcsalni ha tíz topmodell akar bevinni a wc-be.
2022. máj. 30. 11:28
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

"Nem azért nézel meg mást mert ő szebb ... hanem mert az is szép. Ez miért bűn?"

Nem bűn, de ha valakinek nem elég egy, akkor miért köti le magát? Önként magára tesz egy bilincset. A saját életét nyomorítja meg.

2022. máj. 30. 11:29
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Értem amit mondasz , de nem értek egyet ezzel. Szerintem ha nagy ritkán megnézel valakit az nem bűn , nem azért nézed hogy mert vágaykozol utána , hanem azért mert ő is szép. Ha megveszel a lamborghinit , akkor soha nem nézel rá egy teslára vagy a porchera csak mert a tied az tökéletes?
2022. máj. 30. 11:32
 38/39 anonim ***** válasza:
70%

Nem te vagy az egyetlen a világon.

Őt más is izgatja. Ne legyél féltékeny. Inkább tegyél érte hogy ne érje meg megcsalni téged.

2022. máj. 30. 21:15
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne, ha a füled hallatára mondana ilyet? Ennyi még igazán nem jelent semmit.
2022. máj. 30. 23:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!