Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom is csorgathatja a nyálát más csajokra a hátam mögött?
Elvoltunk valahol a barátaival, ahol az egyik akinek kislánya és barátnője van csöcsöcs csajok után érdeklődött egy másik sráctól, akinek szintén van barátnője, és ő pedig valami másik lány után nyáladzott.
Kérdeztem a barátomat hogy te is ilyen vagy? Erre azt válaszolta hogy “nekem is van szemem”.
Ezt nem tudom hova tenni.
7: Körülöttem lévő csajok, irodában, magánéletben még a szex pózokat is kitárgyalják. Ki mikor kivel melyik pózban, milyen szerszáma volt... bla bla bal. Mindent. Szó szerint mindent.
6 voltam. Érdekes meglátás a lepontozóktól hogy addig legyen csak férfi az ember ameddig be nem gyűjti a barátnőjét, utána legyen nyuszi. Ne is vegye észre a nőket, barátnőjét se ha lehet... Elvárások azért vannak kérem :)
Szex re kerülne a sor akkor jön a női fejfájás... Meg a fekszik mint egy deszka efektus. Most meg jön a lepontozás megint, ami azt jelenti hogy bele trafáltam...
Mire jó ez hogy az ember magának is hazudik...
+ az hogy a baratnok kibeszelik egymas kozott a szexet, nem egyenlo azzal hogy a pasi megnezhet mas lanyokat
Nezze meg de ne undorito modon nyaladzon a haverjai kozott
Beletrafáltam. 12 voltam :D
Megyek kitöltök egy lottót...
15: Ezt mondtam hogy barátnője, mellet nyilván nem úgy nyáladzik utána, meg majd kiesik a szeme. Feleségem ott van én is igyekszem moderálni magam. Ha nincs ott akkor férfi vagyok. Nem tudok nem oda nézni pláne nyáron.
Villamoson elém áll egy nő egy fejjel alacsonyabb a dekoltása kb annyi hogy a mellbimbóit takarja valami. Fordítsak hátat? Nem fogom letépni róla, de a szemem ki fog esni. HA ülök a villamoson és egy vastag paksamétát tanulmányozok majd olyan miniszoknyában elém áll hogy szem magasságban a bugyija is kilátszik. Megkérdezem hogy leül -e? Ja nyilván nem mert kilátszik minden, de így meg én nézem. Pláne ha leejt valamit. Volt hogy bugyi se volt rajta... Nem érzek kényszert hogy mindenkit megbámuljak, de ilyen helyzetekben nincs mit tenni. Szeretek tömeg közlekedni nyáron :D
Ha a feleségem is ott van akkor nyilván felé fordulok és próbálok minden "zavaró" tényezőt kikapcsolni.
Én férfiként megnézek egy-egy csinosabb nőt, de csak ha olyan a helyzet és csak egy futó pillanatra. Nem tagadom le a dolgot, de lehet ezt kulturáltan is tenni. Meg lehet kérdezni a feleségemet, hogy szoktam neki panaszkodni, amikor pl. a férfi kollégáim látványosan megbámulnak egy nőt, ha elmegy az asztalaink előtt vagy az étkezőben, még forognak is meg egymást hergelik, meg félhangos megjegyzéseket tesznek. Szerintem undorító viselkedés, engem idegesít nagyon.
Ismerni kell a párodat. Mi mindent megbeszélünk egymással, tudjuk kinek mi jön be, azt is, hogy "van szemünk", de mindketten kulturáltan tudjuk ezt tenni. Egymást se beszéljük ki, tiszteljük annyira a másikat. Valamint a szexuális életünk is kielégítő, nem indokolt semmilyen téren a nyálcsorgatás.
Nálad is az a baj, hogy két mondatban letudtátok ezt a témát, aztán idegenek véleményét kéred ki itt. Miért nem lehet erről nyíltan beszélni a pároddal amennyit csak szükséges?
De amúgy te nem nézel meg egy jó pasit? Mert én igen. Házas vagyok, 12 éve együtt vagyok a férjemmel, 2 gyerekünk is van. Sosem csalnám meg, de nem fogom kiszúrni a szemem, ha meglátok egy jó pasit, és ugyanígy tőle se várom el, hogy csináljon úgy, mintha vak lenne. Más kérdés, hogy egy dolog diszkréten megnézni, és megállapítani, hogy aha, ez nem rossz, mint feltűnően bámulni a párod jelenlétében. Utóbbi parasztság.
34N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!