Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom is csorgathatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom is csorgathatja a nyálát más csajokra a hátam mögött?

Figyelt kérdés

Elvoltunk valahol a barátaival, ahol az egyik akinek kislánya és barátnője van csöcsöcs csajok után érdeklődött egy másik sráctól, akinek szintén van barátnője, és ő pedig valami másik lány után nyáladzott.

Kérdeztem a barátomat hogy te is ilyen vagy? Erre azt válaszolta hogy “nekem is van szemem”.

Ezt nem tudom hova tenni.

2022. máj. 30. 09:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
11%
Amugy meg ehhez hozza kell szokni. Minden pasi ilyen. Attol hogy van valakijuk meg megdugnak az osszes jo csajt a parjuk mellett. Foleg ha sokkal jobb no mint a parjuk.
2022. máj. 30. 10:31
 22/39 anonim ***** válasza:
35%

"Feleségem ott van én is igyekszem moderálni magam. Ha nincs ott akkor férfi vagyok."

Fura, hogy ezt jelenti férfinak lenni.

"Attol hogy van valakijuk meg megdugnak az osszes jo csajt a parjuk mellett. Foleg ha sokkal jobb no mint a parjuk."

De ha lát jobb nőt, hagyjon el, és próbálkozzon be a jobb nőnél. Ne csak geczitartónak használjon.

2022. máj. 30. 10:34
 23/39 anonim ***** válasza:
66%
Mert szerinted nincs jobb no nalad?
2022. máj. 30. 10:38
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

22, testileg lát jobb nőt, ez nem jelenti azt, hogy azzal a nővel élmény lenne egy közös beszélgetés, egy vacsora, stb.

nem minden a test, ezt a férfi néha elfelejti :D

úgy gobdolom, ha valakinek van egy jó párkapcsolata, ha lenne rá lehetősége, sem lépne félre, ez csak gerinc kérdése :)

27F

2022. máj. 30. 10:39
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
De, van jobb nő nálam, ezt mondom, akkor keresse meg a legjobb nőt, és legyen azzal.
2022. máj. 30. 10:41
 26/39 anonim ***** válasza:
17%
Legtobb férfi azért van együtt valakivel mert megelegszik vele..hisz lehet a jobbak szoba sem alnak vele. Lehet ezzel vitatkozni de nem erdemes.
2022. máj. 30. 10:44
 27/39 anonim ***** válasza:
64%
26 miért, a legtöbb nő nem egy milliárdos színésszel lenne inkább? Ne nevettessük már ki magunkat...
2022. máj. 30. 10:46
 28/39 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel nem vitatkozom, az álmom, hogy ne legyenek olyan férfiak, akik csak "beérik" valakivel.
2022. máj. 30. 10:46
 29/39 anonim ***** válasza:
66%

22: Imádom mikor élet unt nők kapálóznak, kapaszkodnak a kamu kis világukba és próbálják másokra erőltetni a hazugságaikat. Természet törvényeit is felül szeretné írni, semmi nem számít.

Mindig mindent próbálnak mellé magyarázni, kiforgatni, magyarul kötözködnek.

Hogy ez mire jó? Pass. Én mindenesetre jót szórakozom. Folyamatos harc a másik nem ellen. Harcolj, tedd tönkre az egész életed hajrá.

Feleségem szokta mondani hogy b@szatlan picsa. :o)

Nyilván ő is megnézni a pasikat akik neki tetszenek mikor nem vagyok ott.

Örülök neki hogy nőből van és nem férfiként viselkedik.

Gerinc? Te hogy születtél? Téged hogy vesz észre valaki? Azt vágom hogy téged nem vesznek észre és ez a baj. De ha észrevennének az hogyan történne?

Gondolod gombnyomásra ki be kapcsolható. Mikor mihez van kedved.

Te szintén nem nézed meg, gombnyomással ki be kapcsolod. Ezt hívják önbecsapásnak, önámításnak.

Ha ott a párod akkor más, de szemed sarkából ugyan úgy észreveszed.

Ezt hívják emberi természetnek. Enélkül évezredekkel ezelőtt kihaltunk volna.

Még gondolat szintjén se léteznél, meg én sem. De más szemére hányod azonnal ugyan azt amit te is csinálsz :D

Még innen is lejön ez, gondolom élőben még inkább.

Változtass a hozzá állásodon és jobb lesz az életed.

Csak halkan szólok hogy azt a nőt aki férfiként viselkedik férfiként kezelem, és nem nőként.

Most jöhetnek a vad lepontozások... :)

2022. máj. 30. 10:54
 30/39 anonim ***** válasza:
71%
Ez a „hűséget fogadtam, nem vakságot” tipikus esete. Az ember biológiailag nem monogám, mi csak választottuk ezt a formulát, mert társadalmilag ez bizonyult hatékonynak. Ettől még mindenki vágyik a másra, az újra... Te is fogsz.
2022. máj. 30. 11:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!