Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom is csorgathatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom is csorgathatja a nyálát más csajokra a hátam mögött?

Figyelt kérdés

Elvoltunk valahol a barátaival, ahol az egyik akinek kislánya és barátnője van csöcsöcs csajok után érdeklődött egy másik sráctól, akinek szintén van barátnője, és ő pedig valami másik lány után nyáladzott.

Kérdeztem a barátomat hogy te is ilyen vagy? Erre azt válaszolta hogy “nekem is van szemem”.

Ezt nem tudom hova tenni.

2022. máj. 30. 09:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
57%
Ez azt jelenti hogy igen. Képzeld, az emberek 90%-a ilyen.
2022. máj. 30. 09:11
 2/39 anonim ***** válasza:
61%

Nem fogja megdugni de azert hagy nezzen mar korbe.

Nem gondolnam h egy szep es kellemes, szamodra tetszetos ferfit nem neznel meg ha ott lenne toled par meterre.

Minden no is megnezi a pasikat.

A pasik is megnezik a szep noket. Ettol meg veled van es veled fog kefelni este. A te kezed fogja es ha baja van hozzad fordul.

2022. máj. 30. 09:11
 3/39 anonim ***** válasza:
29%

megnézi a formás alakot, mint egy jó kocsit.

nekem is tetszik egy ferrari, de nincs rá pénzem, keveset lehet bele pakolni, sokat fogyaszt stb.

az hogy ki is akarja próbálni gondolatban, persze, ki is akarja próbálni fizikailag?

na ez csak azon múlik, milyen vele a kapcsolatod :)

ha megbeszéltek mindent, van neki tér hagyva, illetve egymás vágyait kielégítitek.

autós példán, munkába jársz a régi ford-oddal, hétvégén lemosod, néha szervíz. akár külföldre is elvisz majd, és elvisz máshová is, egy egy napra levisz a tóhoz, kivisz az erdőbe ahol csend van és nyugalom.

a féltékenység nehéz dolog tudom. de ne azzal foglalkozz, hanem azzal ami most van, most ő van, érezzétek jól magatokat. ha valamit úgy érzel nem működik, ne szemrehányóan, egy vacsora mellett, vagy fürdés közben próbáljátok megbeszélni :)

Üdv, egy későn érő igazi gyökér tanácsa. F

2022. máj. 30. 09:14
 4/39 anonim ***** válasza:
28%
Persze, hogy ő is ilyen. És rólad is gusztustalanul beszél a haverjainak, ahogy minden nőről. Ezt hívják férfinak.
2022. máj. 30. 09:25
 5/39 anonim ***** válasza:
32%

4, azért ezt ne gondold, a nők előbb megbeszélnek minden magánéleti dolgot, mint a férfiak, mondanak ezt azt, de nem részletesen, nem azzal kezdik, de jó volt az asszonnyal így meg úgy meg---tam stb.

persze, vannak férfiak, akik ilyen téren nem tudnak elvonatkoztatni, dehát ezt látják a filmekben, a médiában.

2022. máj. 30. 09:28
 6/39 anonim ***** válasza:
41%

Minden férfi megnézi a neki tetsző nőt, vagy feltűnően vagy nem feltűnően. Ha nem így tenne soha nem lennél vele. Mert? Téged se nézett volna meg soha.

Hogyan viselkedik a barátnője jelenlétében az egy másik dolog.

2022. máj. 30. 09:31
 7/39 anonim ***** válasza:
13%
Nőként egy rohadt szót nem beszélek a magánéletemről. A barátnőim is csak olyanokat, hogy merre voltak, mit láttak.
2022. máj. 30. 09:32
 8/39 anonim ***** válasza:
31%

7, igen, rosszul fogalmaztam, ne hargudj.

minden ember más, vannak akik nem beszélik meg :)

2022. máj. 30. 09:35
 9/39 anonim ***** válasza:
93%

A nok is ezt csinaljak.

Csak nem alazzak meg a parjukat azzal hogy feltunoen teszik.

2022. máj. 30. 09:39
 10/39 anonim ***** válasza:
8%

"minden ember más, vannak akik nem beszélik meg"

Nem tudom elmondani neked, hogy mennyire szeretném, hogy ez legyen az igazság, de szerintem minden férfi ezt csinálja, és ilyen undorítóan.

2022. máj. 30. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!