Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

10 év után a párom lebukott, hogy 2 hónapja csal és esélyt sem ad a kapcsolatunknak. Gyakorlatilag bejelentette, hogy 2 hét múlva költözik a nőhöz és mit visz el. Az indok: szerelmes lett.

Most lett kész a közös házunk, ennek örömére megkérte kezemet 3 hónapja. Elkezdtük tervezni az esküvőt, a gyerekvállalást, stb., én ekkora pofont még az életben nem éltem meg és momentán fogalmam sincs hogyan tovább. Egy pillanat alatt dőlt össze körülöttem minden.

Beszélgetni nem hajlandó. Ha itthon van is és próbálom erőltetni, hogy mondjon valami indokot, mert szeretném megérteni hogy jutottunk ide, akkor elkezdi sorolni a hibáimat. Mintha csak én tehetnék arról, hogy ez így alakult. Még mélyebbre lök az amúgyis nehéz helyzetben. Én már úgy vagyok vele, hogy inkább ne is beszélgessünk. Menjen. De fogalmam sincs hogy lehet ezt feldolgozni, hogy lehet 10 évet így eldobni. Ráadásul 38 éves nőként hogyan tervezzek már új életet, gyereket egy ilyen maflás után? Ááhhh...

Aki hasonló helyzetben van/volt. Mibe tudott kapaszkodni?

2022. máj. 25. 07:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyen gyengejellemű lúzereket hagyni kell a francba.Neked inkább ünnepelni kéne hogy nem a tiéd lett ez a “főnyeremény”.
2022. máj. 26. 09:43
 22/25 A kérdező kommentje:

20# Nem is lenne gondom, ha ezt így összeszedetten elmondaná, vagyis megérteném az érzéseit és nyilván elfogadnám. Mást nem is tehetek. De jelenleg nincsenek miértek. Szerintem a szerelem és az "együttműködés" a mindennapi életben kéz a kézben jár. Hol ez volt az erősebb, hol az, de én nem éreztem, hogy laposak lennénk, hogy ne találnánk a közös utatat és ne adnánk egymásnak mégis teret... Pont ezért fáj, hogy ő ezt ennyire könnyen félresöpörte kvázi magyarázat nélkül. Illetve a magyarázat üres sárdobálás, a hibáim fejemhezvágása. Nem így kommunikáltunk eddig.

Én őszintén úgy láttam és látom, hogy nagyon jól tudtunk működni párként, nehéz elképzelni, hogy lesz nála jobb, illetve talál nálam jobbat, magához illőbbet (minden nagyképűség nélkül).

Hát mindegy, döntött, beletörődöm.

2022. máj. 26. 10:31
 23/25 anonim ***** válasza:
A gyerek vállaláshoz szólok hozzá. Megertem, hogy fáj. 38 évesen még nincs gyereked. 10 év után akár egy kisiskolás is lehetne. Én azt tenném a helyedben, miután kiheverted ezt a traumát vallalj gyereket akar egyedül is. Sajnos ebben a korban a hozzádillo ferfiak sok esetben elvaltak ,nekik már van. Többet nem akarnak. Persze lehet szerencséd. De ha nem így lenne nem ördögtől való egyedülálló anyának lenni. Babacuccokat sem csak vagyonokert lehet beszerezni.
2022. máj. 26. 23:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

#23-nak:

Ennek a megvalósítását hogyan gondoltad?

Ha jól tudom, egyedülálló szülőnek az örökbefogadás csaknem lehetetlen.

A másik opció, hogy felcsináltatja magát egy buliban egy frissen megismert idegennel, de ez meg a férfival szemben nem lenne fair...

2022. máj. 27. 09:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Spermabank....
2022. máj. 27. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!