Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudom feldolgozni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom feldolgozni azt, hogy megcsaltak, elhagytak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

6 évig voltam együtt a barátommal. Mint kiderült, mellettem volt egy másik lány is. És még ő volt az aki letiltott mindenhonnan. Megutáltam, de mellette borzasztóan bánt is ez a viselkedés, főleg ennyi idő után...

Mit tudnék tenni, hogy ne ezen agyaljak? Sok idő lesz feldolgozni?

26 éves nő vagyok.

Előre köszönöm a válaszokat.

2021. okt. 3. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az idő megoldja. Nyilván nem hetek kérdése, inkább hónapok, vagy években mérhető.
2021. okt. 3. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ez nem vígasztal, de én is hasonló cipőben járok.

1 éven keresztül megcsalt az exem, és előadta hogy én vagyok élete nagy szerelme.

Azt mondják az idő mindent megold.

Én azt mondom, az elengedés old meg mindent.

Tekints erre úgy mint egy szakaszra, ami lezárult az életedben.

Mással leszel boldog, mást fog az utadba sodorni az élet.

Enélkül a pasi nélkül is voltál valaki, és leszel is valaki.

Ne ő határozza meg az életedet, és a jövődet! N

2021. okt. 3. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja idő lesz....

de valamit tenni is kell érte csak úgy magától husssssssss nem száll el...

2021. okt. 3. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az idő megoldja. Én egy szakításon vagyok túl. Szóval...
2021. okt. 4. 01:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Idő, idő és idő...
2021. okt. 4. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Hát igen talán úgy mondanám hogy elhalványul.

Én pont 7 éve szakítottam az exemmel, aki a vőlegényem volt. És 6,5 évet voltunk együtt. Utolsó 1, 5 évben együtt is éltünk. Nagyon nagy boldogsággal indultunk neki de hatalmas csalódás volt. Imádták a szüleim is, segítették, munka, kocsi vétel, ház vételbe, bármi volt. Aztán megvettük a közös házunkat és 360 fokos fordulat. Új munkát váltott, összejött vkivel(így utólag rájöttem) mert egyre később járt haza, nem volt köztünk szex, mindennek az oka persze a munka volt. Engem úgy elkezdett szavakkal bántani. Addig csűrte csavarta, engem okolt hogy nem értem meg hogy fáradt, stb míg én szakítottam vele. Másnap közölte hogy ő megvenné a ház rám eső részét. Egy hónap múlva már vitte is a csajt a házunkba. Undorító féreg volt, sose felejtettem el. Nem bocsátottam meg, de majd visszakapja az élettől.

Én szerencsére nemsokkal utána megismertem a férjem, aki egyben a lelkitársam. Boldog vagyok, de sajnos ezt nem tudom elfelejteni.

2021. okt. 7. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami sokat segít az az, hogy ha jobban belegondolsz jobb is. Nyilván nem ő rá van szükséged, nem a másik feled. Így szabad a pálya. Az ember akit szeret azzak nem viselkedik így. Csak az idődet pazaroltad, nem ő kell Neked.
2021. okt. 9. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!