Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni azt hogy megcsaltak! Mit tegyek? Akiket megcsaltak mit tettek?
tökre megértem.
ezt a bosszúérzetet és tehetetlenséget különösen.
én azután nyugodtam meg, miután revánsot tudtam venni.
tehát ő ártott nekem, és tettem róla, hogy ne ússza meg.
az az életfilozófiám, hogy nem bántok senkit, DE ha valaki bánt engem, akkor megvédem magam, vagy visszafizetem.
a pozitív pszichológia persze erre azt mondja, h. meg kell bocsátani, el kell engedni, lárifári...
nekem csak az segített, hogy megleckéztettem azt az illetőt, nem sértettem törvényt vagy ilyesmi, de sikerült rém kínos helyzetbe hoznom, és mások számára is kiderült, mekkora ***
azóta nyugodtabb vagyok.
szemet szemért...
Hatalmas nagy arcul csapás ez az ember egojának. Én iszonyu dühöt, agressziót, gyűlöletet éreztem és tehetetlenséget bosszú vággyal megfűszerezve.
Aztán miután teret engedtem az érzéseimnek és nem nyomtam el hanem próbáltam megélni minden jobb lett.
Mikor ez megvolt tudatosan észérvekkel próbáltam megértetni magammal hogy nincs semmi gond és inkább örüljek hogy vége ha valaki ilyet tesz az nem érdemli meg hogy sirankozzak utána.
Ehhez nekem kicsit több mint fél év kellett egy 3 éves kapcsolatról volt szó.
Hidd el neked is idő kell csak, lehet kicsit több de meglatod minden elmúlik.
Én is azt hittem hogy soha nem lesz újra bizalmam soha nem leszek szerelmes. De aztán miután sikerült elengednem ezt az egészet akkor találkoztam valakivel és minden értelmét nyert.
Kitártast, fel a fejjel. Próbáld lekötni a figyelmed mással. Sportolj valamit.
24N
kb én is azt éreztem mint a 2-es válaszoló...
"Én iszonyu dühöt, agressziót, gyűlöletet éreztem és tehetetlenséget bosszú vággyal megfűszerezve. " iszonyú haragot és dühöt és bosszút...
Amíg teljesen túlléptem rajta kb 8 hónap biztos volt. Hiába volt ez idő alatt más attól még agyban lelkileg nehéz volt.
32/f
Elváltam. Több, mint fél év volt, mire túl tudtam tenni magam lelkileg a "lecserélésemen". Az vígasztal, hogy az új nővel állítólag sokat veszekednek és közös ismerősök szerint nem boldog. Rám is féltékeny a nő, pedig nincs miért.
A harag is normális. Majd elmúlik és átveszi a közöny a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!