Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni ha egy kurvával csalnak meg?
Ha nem szexelsz vele,miert baj,h o massal szexel?
A felfogasoddal van baj.
N
#3: mert a kettes egy barom. Mi más lenne?
A prostihoz nem azért ment, mert olyan jó nő lenne, hanem mert szeretőt nem tudott szerezni magának...
3-4 hét múlva menjél el nemibetegség szűrésre
"Persze otthagytam utána, csak..."
Fogd fel úgy az egészet, hogy már tárgytalan.
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert a leírtak alapján agresszív az illető. (Nehogy később baj legyen!)
Ezután, tiszta lappal el tudsz indulni egy új, reménnyel teli kapcsolat felé... :,D
A 2-es vagyok!
6-os!
Gondolom, ha én illetnélek téged ilyen nívós jelzőkkel, akkor megint vernéd a nyáladat a moderátornak,(ahogy szoktátok) hogy micsoda bunkó férfiak vannak itt, ugye?
Egyébként el kell keserítselek, de a lakásos prostik nagy része igenis jó nő! Ráadásul akiknél én megfordultam, értelmesebbek is voltak mint a itteni nők 90%-a!
Hagyjad már. Örülj hogy megszabadultál tőle mielőtt hazahoz valami nemi bajt.
Szerencsérlen prostikat meg sajnáld inkább, el bírod képzelni milyen lehet mindenféle idegen ficko f@szát szopni meg dugni napi több pasival is? Lehet akármilyen szép,tuti nem irigylésreméltí.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!