Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 9 hónap misszió közben nem egyszer megcsalt, én itthon vártam haza hűségesen,gyerekek nincsenek, hogy tudnám ezt feldolgozni? Alig vártam hogy hazajöjjön. Mióta bevalotta összeomlottam.
Próbálok túl lenni rajta, és úgy nézni hogy ez ott történt, a múlt, most itthon van, itthon hűséges volt és mondta hogy az is marad, megbeszéltünk mindent egész este hogy miért tette, igyekszem hinni neki, de a bizalmam megingott.
Próbálok nem gondolni rá, de van amikor annyira lehúz ez az egész, haragszom magamra hogy elengedték őt misszióba
Nem fogod tudni feldolgozni! Ne is áltasd magad.
Ne tartsd meg, mert abból tudni fogja, hogy bármikor megteheti veled újra .... meg újra ... meg újra.
Lépni kell! Ki kell dobni, új életet kezdeni!
Persze..kint jokat kuffantott, hazajovet pedig berezelt, hogy oda a csalad es az addigi stabil elet, te pedig bevetted az esti meset..
Ertekelendo, hogy elmondta, valoszinuleg bantja ot legbelul, de ez nem mentseg! Te is egyedul voltal honapokig, te neked megis sikerult husegesnek maradnod.
A te dontesed, neked mosolygott es igert szebb jovot...
En nem maradnek egy ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!