Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 9 hónap misszió közben nem egyszer megcsalt, én itthon vártam haza hűségesen,gyerekek nincsenek, hogy tudnám ezt feldolgozni? Alig vártam hogy hazajöjjön. Mióta bevalotta összeomlottam.
Én adnék neki még egy lehetőséget.
Ha úgy néz ki, hogy tényleg komolyan gondolja...
de gyerek csak akkor lehet, ha már bizonyított!
Erre szokták mondani, hogy van, amit jobb nem bevallani. Nem értem a férjedet, mi volt ezzel a célja, miért kellett ekkora terhet rád raknia.
Én nem bocsátanék meg neki. Még nincs gyerek, nincs késő. Ha ennyiszer megcsalt, ő nem szeret. A többi csak duma.
3x történt meg, azt mondta azért mert nagyon sok volt a stressz, ki volt éhezve, kilátástalan volt neki a helyzet hogy bármikor meglőhetik,hiányoztam neki nem bírta elviselni, ebbe menekült,pillanatnyilag segített neki de utána csak rosszabbul volt.
Kérte hogy bocsássak meg neki,
Megnyugodott hogy itthon van velem,megérti ha nem akarok vele szexelni, és azt is ha elválunk,őszinte volt mert mindig kértem hogy legyen az, és mondta hogy nagyon megbecsül és felnéz rám mert én nem csaltam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!