Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legkönnyebben feldolgozni a megcsalást?
A kislányom apja hetente jön haza, Ausztriában dolgozik.
Mi itthon vagyunk,a 4 éves lányunkkal azt hittem minden szép és jó, de tegnap kiderült hogy mégsem, folyamatosan csalt, persze a párom tagadja. De nem tudok neki hinni. Nem hiszem azt sem hogy valaki szánt szándékkal kavarna be nekünk. Fél éve vettünk egy házat, az én nevemre, de a hitelt ő vette fel odakint. Ő itthon bárlistás mert kezese volt. Most ezzel is például mi lesz? Sem a hitelt, sem a felújítást nem tudom fizetni.
“ó, de tegnap kiderült hogy mégsem, folyamatosan csalt, persze a párom tagadja. De nem tudok neki hinni. Nem hiszem azt sem hogy valaki szánt szándékkal kavarna be nekünk. ”
.
A gyerek és a kettőtök életéről van szó.
Mi akadályoz meg, hogy kétséget kizáróan meggyőződj, hogy megcsal? Ha valaki bekavar, mi érdeke fűződhet hozzá?
Nekem mondhatja bárki, hogy az ilyen felállás hisszú távon működik: papa hétköznap Bécsben, szombat-vasárnap itthon.
Mint a kamionos házasságok. 99%-uknak ráment a házassága. Nem voltak meghitt, családi közös élményeik. Hétköznap mindkettő magányos volt. Egyik itthon a gyerekekkel, a másik állandóan útközben.
Előbb-utóbb az a vége, hogy a férj összeakad valakivel kinf, esténként várja a szerető meleg fészek.
akkor tűrni kell, míg le nem jár a hitel.
éljetek nyitott kapcsolatban, kavarjon, akivel akar, ne foglalkozz vele, amíg hazaadja a pénzt.
keress magadnak te is majd vkit, és ha lemegy a hitel, akkor dobbants.
mivel pici lányod van és gazdaságilag nem vagy önálló, elsősorban az anyagi biztonságot nézd, most az önérzetedet jegelni kell, mert a túlélésetek a tét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!