Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet a legkönnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a legkönnyebben feldolgozni a megcsalást?

Figyelt kérdés

A kislányom apja hetente jön haza, Ausztriában dolgozik.

Mi itthon vagyunk,a 4 éves lányunkkal azt hittem minden szép és jó, de tegnap kiderült hogy mégsem, folyamatosan csalt, persze a párom tagadja. De nem tudok neki hinni. Nem hiszem azt sem hogy valaki szánt szándékkal kavarna be nekünk. Fél éve vettünk egy házat, az én nevemre, de a hitelt ő vette fel odakint. Ő itthon bárlistás mert kezese volt. Most ezzel is például mi lesz? Sem a hitelt, sem a felújítást nem tudom fizetni.

2021. okt. 2. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Úgy lehet a legkönnyebben feldolgozni, hogy majd telnek a hónapok vagy akár évek és majd könnyebb lesz. Ez a "legkönnyebb" mód.
2021. okt. 2. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy ha van egy kis önbecsülésed,akkor az idő sem segít. Ha nem tudsz túllép i akkor eladjátok a házat, visszafizeti a hitelt.
2021. okt. 2. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

“ó, de tegnap kiderült hogy mégsem, folyamatosan csalt, persze a párom tagadja. De nem tudok neki hinni. Nem hiszem azt sem hogy valaki szánt szándékkal kavarna be nekünk. ”

.

A gyerek és a kettőtök életéről van szó.

Mi akadályoz meg, hogy kétséget kizáróan meggyőződj, hogy megcsal? Ha valaki bekavar, mi érdeke fűződhet hozzá?

Nekem mondhatja bárki, hogy az ilyen felállás hisszú távon működik: papa hétköznap Bécsben, szombat-vasárnap itthon.

Mint a kamionos házasságok. 99%-uknak ráment a házassága. Nem voltak meghitt, családi közös élményeik. Hétköznap mindkettő magányos volt. Egyik itthon a gyerekekkel, a másik állandóan útközben.

Előbb-utóbb az a vége, hogy a férj összeakad valakivel kinf, esténként várja a szerető meleg fészek.

2021. okt. 3. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
8%

akkor tűrni kell, míg le nem jár a hitel.

éljetek nyitott kapcsolatban, kavarjon, akivel akar, ne foglalkozz vele, amíg hazaadja a pénzt.

keress magadnak te is majd vkit, és ha lemegy a hitel, akkor dobbants.

mivel pici lányod van és gazdaságilag nem vagy önálló, elsősorban az anyagi biztonságot nézd, most az önérzetedet jegelni kell, mert a túlélésetek a tét.

2021. okt. 3. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Valaki magyarázza már el hogy miért ennyire tragikus, ha valakinek a párja mással is szexszel??? Nem trollkodom, de én ezt nem fogom fel! Ha a feleségemről megtudnám hogy mással hempereg, engen nem izgatna, vagyis izgatna, de szexuálisan. Én még azt is megnézném, ha előttem csinálná mással. Vica-versa, én is simán lefeküdnék más nővel. Most ilyenkor mi van? Ugyanúgy élünk, ugyanúgy egymás mellett, ugyanúgy telnének a napok.
2021. okt. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!