Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet legkönnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet legkönnyebben feldolgozni egy szakítást?

Figyelt kérdés
3 év után elköltözött a férjem, még nem vagyok teljesen magam alatt, de attól tartok,ahogy telik az idő egyre jobban fog hiányozni, volt már rá példa. De most elhatároztam magamban, h végleg befejezem vele, nagyon megbántott, általában visszasírta magát, de most nem akarok több esélyt adni neki. Aki volt hasonló helyzetben, kérem segítsen hogy legyek erős hozzá. Köszönöm!

2020. júl. 18. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb másokkal és máshol.

Az emberek egy megrázóbb szakítás után, nagyon nehezen mozdulnak ki otthonról és nagyon nehezen létesítenek kapcsolatot másokkal.

Mindig vannak kifogásaik, most ezért nem most azért nem.

ÉS minél tovább tart a bezártságod annál nehezebb lesz újra nyitni az emberek felé, mások felé.

Ez nem csak szakítás után történik, sok esemény körülmény van ami idáig juttatja az embereket. ÉS maradnak otthon, marad a telefon az internet. És a sok sok kifogás.

És így nagyon sok idő van gondolkodni túl sok idő van gondolkodni a volt kapcsolaton, és mivel másokkal nem létesít az ember kapcsolatot így csak a múlton rágódik, te helyzetedben az exén, és azon, hogy mennyire szar neki....

Találni kell elfoglaltságot, akár vásárolgatás, elmenni egy edzőterembe, beiratkozni fitnessre, jógára, valami sportra, elvégezni egy tanfolyamot, nő vagy eljárhatsz kozmetikushoz, fodrászhoz, műkörmöshöz, masszázsra, szolárium, otthon is nekiállhatsz kicsit sportolni, elvégezhetsz egy tanfolyamot.

Akiknek van baráti társaságuk vagy nagy a család és vannak programok azok kicsivel jobb helyzetbe vannak, ha neked van ilyen akkor semmire ne mondj nemet.

2020. júl. 18. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszodat, igen, én is így gondolom, h nem gubózok be itthon, pláne rengeteget dolgozom mostanában, meg sem tehetném. Próbálok programokat szervezni magamnak szabadnapjaimon de egyenlőre még egy percre sem megy ki a fejemből bármit csinálok. Az estéről meg nem is beszélve, amikor hazaérek és nincs itthon.. Persze idővel biztos könnyebb lesz, mégis jó volt olvasni, h más is így gondolja :)
2020. júl. 18. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Amúgy a válás folyamatban van?

Illetve közös ház vagy lakás van? Mármint el is kell adni és költözni kell?

Ja aztán ne az legyen, hogy..."igazad van, én is így gondolom programok kellenek nem begubózni" ........6 hónappal később....basszus ki kéne mozdulni programokat csinálnom....újabb 6 hónappal később....basszus senkinek nem fogok kelleni....egyedül maradok....most vegyek egy kutyát?? dehát úgy sajnálom szegény kutyus a végén depis lesz és öngyilkos lesz...."

Szóval hajrá!!!!

2020. júl. 18. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi közös nincs szerencsére, a lakás az enyém. Még nincs válás folyamatban, egy hete mentünk külön. A kutyám pedig 6 éves :D Nem akarok tényleg ülni és agyalni, csak ettől az egytől tartok, h elkezd majd hiányozni, és kérni fogadja vissza (10 perce még is történt), de tudom, h semmi nem változna, 3 év alatt harmadjára költöztünk külön.
2020. júl. 18. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A te embered lusta, az egyszerűbb utat választja
2020. júl. 18. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az lehet a gond, hogy mindketten makacsok vagytok és könnyen felkapjátok a vizet és nem átgondoltan cselekedtek. Ezért költözik el, aztán vissza minden alkalommal. Azt, hogy milyen problémák vannak, azt csak ti tudjátok, de azt fogadd meg szerintem, hogy addig nem engeded visszaköltözni, ameddig a problémákat meg nem beszélitek/meg nem oldjátok. A szakítás feldolgozására meg már előttem leírták a tippeket, úgyhogy nem ismételném meg. :)
2020. júl. 21. 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!