Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék feldolgozni egy másfél évig tartó megcsalást?
Több mint 3 éve voltunk együtt, jegyese voltam és teljesen véletlenül kiderült hogy körülbelül 1,5 éve megcsal.
Ő volt a mindenem, az esküvőt/gyereket terveztük és jelenleg azt érzem hogy darabokra hullok.
Ezekhez hozzájött, hogy volt mikor rákérdeztem és én voltam a hülye mert mertem ilyet feltételezni, ha ma ez nem derül ki azota is "boldogan élnénk"mit sem sejtve...
Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely:
A szomorú napokon vigasztalja,
A nehéz helyzetekben bátorítja,
A boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.
A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.
Csupán egyetlen szót vésett bele:
ELMÚLIK
igen belekerültél abba az 1 milliárdnyi ember közé akivel ez megesett.
Sajnáljuk, de az emberek továbblépnek.
Elképzelni sem tudom, ez mennyire nehéz lehet, de ha az a jó oldala, hogy most derült ki, nem házasságban, gyerekkel. Sajnos ott már hajlamosabbak elnézni ezt, hogy ne kelljen borítani mindent.
Így mèg kezdhetsz tiszta lappal, ha begyógyulnak a sebeid, egy normális férfival, aki tisztel, szeret, és megbecsül.
A negyessel tudok nagyon egyetérteni..
Egyébként hogy derült ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!