Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ezt feldolgozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisti csak kérdése:

Hogy lehet ezt feldolgozni? 5év után megcsalt a felesegem

Figyelt kérdés
Tudom nem itt kéne tanácsokat kérnem de annyira dühös és egyben csalódott vagyok! Feleségemmel 5évig voltunk eggyut utóbbi egy évben már házasok voltunk nagyon rossz körűlmények között nöttünk fel mindketten szóval a nullárol kedtunk mindent nagyon sokat dolgoztunk hogy megteremtsunk magunknak egy saját otthont és lett két kisgyermekünk nagyon boldog eletunk volt en dolgoztam kozben csinaltam a kis otthonunkat felesegem vezette a háztartast es tobbet volt a kicsikkel mint én de mindig tudtunk időt szakítani egymásra a gyerekekre is pár hónapja jött egy hullámvolgy mivel 2,5 evesen kislányunknál rosszindulatú daganatot talaltak es szinte folyamatosaneggyikünk korházba volt míg másik otthon a masik kicsivel ezt nyomtuk hónapokig nagyon nehez volt hiányoztunk egymásnak de az utobbi pár hétben teljesen megvaltozott a felesegem viselkedese mar nem volt annyira gondoskodó szülő észrevettem hogy teljesen máshogy viselkedik es elkezdett engem hibáztatni hogy neki milyen sokat kell korházba lennie es hogy nem értünk eggyet semmiben pedig énis mint apa ittvoltam a 9honapos kisgyermekkemel éjjel nappal mivel mi nem számithatunk csaladi segitsegre sem. Ő azt mondta neki kell egy kis idő és szakitsunk! (Mar eleve ez gyanus volt mivel tudom mennyire szereti a gyerekeit es ő sohasem dobná el a családot csak ennyiert).eltelt pár nap egyre többet elment itthonrol a kicsiket itthagyta pedig a nagyobbik kislányunknak a betegsege es kezelese folyamatos figyelmet igényel.Csúnya dolgott tettem,bele néztem a facebook jába egy másik készülékrő es amit akkor láttam azt még ma sem vagyok képes felfogni már majdnem egy hónapja van neki valaki más. Anyira mocskos üzeneteket talaltam pl mikor ő korházban volt a kislányunkal akit nem szabadna egyedűl hagyni kemo terápia alatt addig lement ehez az emberhez es meg beszeltek hogy az autoban szexelnek! Sajnos a többit képtelen vagyok le irni de sohasem gondoltam volna hogy neki ilyen vágyai vannak nem beszelve arrol hogy mi fiatalok vagyunk 26-27 evesek es ez az ember kétszer ilyen idős. És még szégyelli felvállani de akkor is eljár hozzá itt elunk még eggyut de ő folyamatosan eljár éjszaka es hajnalba jön haza mintha mi sem történt volna ezt képtelen vagyok elnézni és sokat vitázunk.hogy dolgozzam ezt fel?igy is egy nagyon mélyponton vagyok a kislányom miatt és még kozre jott ez is egyszeruen nem tudom a gyerekeket egyedul hagyni vele féltem őket mondtam neki legalabb a kicsiket hagyja ki ebből de ő mar vinni szerette volna öket is hogy megismerjék annyira szégyenlem énis ezt az egeszet nemtudom hogy ezt hogyan lehetne elviselni
2022. ápr. 25. 10:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Ki gondolta volna hogy egy anya aki elvileg szereti a gyerekeit ráadásul az egyik súlyos beteg ilyen aljas patkány módon viselkedik és fontosabb neki hogy kielégítsék mint hogy vigyázzon a gyerekére a korházban. Komolyan mondom én mindent elkövetnék hogy válásnál ne kaphassa meg a gyerekeket. Egy ilyen embert nem lehet jó szülőnek nevezni. Sajnos erre nincs jó módszer hogy jobban érezd magad. Elköltözés, válás, pszichológus esetleg és majd idővel jobb lesz :/
2022. ápr. 25. 11:06
 2/23 anonim ***** válasza:
32%

Leszarom a feleségedet.

Hogy van a gyerek?

2022. ápr. 25. 11:12
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Nőként irom hogy ez tényleg nagyon gusztustalan viselkedés :-(
2022. ápr. 25. 11:14
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Megkapta tőle a lelki és testi támogatást, amikor te szétcsúsztál és csak veszekedtetek. Buta a feleséged, de ezen nem lehet segíteni. Nem gondolom, hogy ezt rendbe lehet hozni, mert ez nem megcsalás, hanem ő már az új emberrel tervez. Viszont a mostani viselkedése előnyödre válik; gyűjtsél bizonyítékokat arról, hogy egyedül hagyja a gyerekeket, nem beszámítható. A valóper során így lesz esélyed rá, hogy a gyerekek veled maradjanak.
2022. ápr. 25. 11:16
 5/23 anonim ***** válasza:
86%

Hu nem is tudom mit lehet ilyenkor irni.. Nem anya az ilyen egyáltalán ebben a helyzetben hogy tudd szexre gondolni? Szerintem szakitsatok és harcolj a gyerekekért..

Mert igyis nehéz időszak van mögöttedeg elötted is...

Kisgyereknek sok erőt és kitartást kivánok meg neked is

2022. ápr. 25. 11:38
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
#4. Attól, hogy már liánozik is, még megcsalás a megcsalás, ne hülyéskedjünk már....
2022. ápr. 25. 11:47
 7/23 A kérdező kommentje:
A kislány most jobban van de igy is évek mire kimondják hogy meggyógyúlt.Köszönöm mindenkinek a biztatást és gyűjtöm a bizonyítékokat ezeket az uzeneteket is lefotóztam
2022. ápr. 25. 11:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyuljon meg a kislányod, szívből kívánom!

A feleséged meg kapja vissza a fájdalmat, amit okozott.

2022. ápr. 25. 11:51
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

Én Nő vagyok, és azt gondolom, hogy a gyerek, elsősorban a Nőé! Ha tetszik ha nem!

Na! Te vagy a kivétel!!!!! Tegyél meg mindent, hogy ez a féreg ne kaphassa meg őket! A facebook beszélgeteseket fotozd ki! Jól jön majd a bíróságon, amikor az alkalmatlanságát kell bizonyitani. (Ugye kemoterapia alatt ott kefélt ez a mocskos k*rva, miközben nem szabadna egyedul hagynia a kicsit)

Ejjel is ugye eljarkál! ...fotózz ki mindent!

2022. ápr. 25. 11:59
 10/23 A kérdező kommentje:
Hiába mondom neki hogy nem szeretnék olyan lepeseket tenni hogy elvegyem oket tölle de mégsem tesz érte.Ki akarja használni az hogy nem leszek rá képes és bevallom öszintén tényleg fájna hogy a gyerekeim akiknek ugyanugy az anyukájuk is a mindenük es nem lehetne a mindennapjaikban.De attol is félek ha egyedűl hagyom őket vele akkor ezek után mikre lenne képes
2022. ápr. 25. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!