Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom volt felesége miért nem képes még évekkel később sem feldolgozni a válásukat? Tudom, hogy az "én hibám", de már továbbléphetett volna.
Mikor megismerkedtem a párommal, tudtam, hogy van két kicsi gyermeke és egy pocsék házassága (az első gyerek becsúszása után összeházasodtak). A második gyerek is becsúszott, akkor már folyt egy válóper, de végül a párom visszalépett, nem volt szíve a gyerekeivel kiszúrni, mert a feleségének se munkája, se pénze, se lakása nem volt.
Nem vagyok rá büszke, de nagyon egymásba szerettünk és azóta is boldogok vagyunk. A megismerkedésünk után 1 hónappal a párom beadta a válást és mielőtt még komolyra fordult volna a kapcsolatunk, ki is mondták azt. A volt felesége ezt még most sem tudta feldolgozni. Gyakorlatilag egy alkalmat sem képes kihagyni, hogy minket, főleg engem okoljon a történtekért. Azt sem veszi észre, hogy így a gyermekeit is elmarja maga mellől.
Nem tudom, mit csinálhatnánk vagy csinálhatnék, hogy normalizálódjon a helyzet. Egy darabig azt reméltem, hogy majd az idő megold mindent, de mára már kiderült, hogy ez nem így van.
Én elhiszem, hogy fáj neki, hogy elhagyták, de 12 év már elég sok ahhoz, hogy feldolgozza. A gyerekek lassan már találkozni sem akarnak vele, mert folyton csak engem szíd, azt mondják erre nem kíváncsiak. Én mindig fontosnak tartottam, hogy tartsák a kapcsolatot, de így mégis hogyan és minek?
Nem azt várom el, hogy szeressen, de az már túlzás, hogy már azért is engem hibáztat, amiért nem fejezte be a középiskolát és nem kap normális munkát.
Egy kapcsolat létrejöttéhez és tönkremeneteléhez is két ember kell. A harmadik már csak akkor léphet a képbe, ha a kapcsolatba hiba csúszik.
A válásért csakis ők ketten felelősek. Lehet hogy a párod benne maradt volna egy alig működő, zűrös házasságban ha te nem jössz, de attól még nem lennének boldog házasok.
Sajnos ezt nagyon kevesen képesek elfogadni. Mindig könnyebb a másikat hibáztatni. Önmagukban keresik legutoljára a hibát.
A párodnak és az exének kellene ezt megbeszélnie. Nem zárták le rendesen ezt a házasság dolgot, tüske maradt az asszonyban.
Tonkre ment az elete. Legyen halas nektek?
Sajnos, sok no nem birja feldolgozni, azt, hogy elhagyjak, foleg ha az egy masik szemely miatt tortenik. Ti boldogok vagytok, O nem. Es ezt latja, hallja a gyerekektol, rosszul esik neki.
Megertem, ot valamilyen szempontbol. Igy ismeretlenul is remelem, ratalal a boldogsagra a sajat erdekeben leginkabb.
Kedves 6-os!
Ha kamunak tartod, akkor kérlek ne is fáraszd magad a válasszal! Ha esetleg van valami használható ötleted, gondolatod akkor viszont beszólogatás helyett azt írd le kérlek. Köszönöm!
Most olvasom, hogy mar 12 eve tart ez az allapot(leirhattad volna) es hat a gyerekek is hozzatok kerultek, az irasodbol nezve.
Nos...akkor O mar nem igazan fog valtozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!