Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok feldolgozni, hogy a gyereke (i) tek nem egész családban fognak felnőni? Vagy ne így álljak hozzá?
Elsősorban olyanok válaszát várnám, akik nem agresszivitás/alkoholizmus miatt mentek szét, hanem pl a megcsalást nem tudták megbocsájtani.
Azt hiszem nem tudok túllépni azon, hogy megcsalt a férjem, viszont szörnyen érzem magam a tudattól, hogy a gyermekünk is csonka családban nő majd fel.
Az én apám rendszeresen nőzött, anyámat semmibe vette, mindennapos volt a káromkodás, veszekedés.
Szívesebben nőttem volna fel csonka családban.
Pont azt írtam, hogy szerintem nem tudok túllépni ezen. Próbálnánk helyrehozni a dolgot, csak ugye a bizalom.
Én apa nélkül nőttem fel, bár a férjem nem hagyná el a gyerekünket úgy, mint engem az apám, azért mégis más úgy felnőni, hogy a 2 legjobban szeretett ember mindig ott van.
Úgy érzem, elveszek tőle valamit, másfelől meg ugye ott van, hogy nekem is van életem.
Mint elvált szülők gyereke, biztosítalak arról, hogy sokkal jobb, ha a gyerek csonka családban nő fel, mint az, hogy a szülők csak a gyerek miatt maradnak együtt, de se szerelem, se bizalom, se megértés nincs már.
Ha te is késznek érzed magad rá, válj el a férjedtől. Később talán megint rád talál a szerelem - ez már csak így működik. Egy szóval sem mondom, hogy elavult családmodell a mai, de manapság már nem kell kéztördelve azon pánikolni, hogy mi lesz, ha a gyerek szülei elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!