Szerintetek hogyan lehet feldolgozni, hogyha a devizahitel árfolyamvesztesége miatt az egész házat el kell adni, és semmivé lesz minden, amiért addig dolgoztál?
Sokféle tragédia létezik, de hogy ki hogyan éli meg, az egyén függő. Pl. akinek az árvíz elmosta mindenét, szintén elveszítette egy egész élet munkáját. Van, ahol háború dúl, ott nem csak az otthonukat, a szeretteiket is elveszítik az emberek. Tudom, hogy ezek szélsőséges példák, de létező példák.
Én is nyögöm a devizahitelemet, ráadásul elváltam közben, így a családom is szétesett.
Néha nem árt végiggondolni, mi a legfőbb értékünk és aszerint "kétségbeesni". Fájt, hogy elvesztettem a vagyonomat, ez tény, de jobban fájt, hogy szétesett a családom és még jobban fájna, ha megrokkannék, belebetegednék az egészbe, mert akkor esélyem se lenne talpra állni.
Engem a saját szüleim forgattak ki a házamból egy adásvétellel.Semmi előjele nem volt hogy szarba se vesznek.Aztán apám elém állt és simán közölte hogy hazudtam,átbasztalak és az se érdekkel ha nem látlak többet.
Szoval 30 évesen mindent egyedül ujrakezdhetek mert biztam a szüleimben.
Sajnálom, nagyon szomorú, hogy még a szüleidben is csalódnod kellett! :((
Tényleg igaz, hogy csak magára számíthat az ember. Ezért fontos olyan párt választani magunk mellé (mert a párunkat legalább mi választjuk, nem úgy mint a szüleinket, tesóinkat...), akiben egy életen át megbízunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!