Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek szeretője és erős a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mit érzel, de a tények azok tények. Nem szexeltek, és félrek*rsz, és próbálsz nem beleesni a másik pasiba. Ha neked ez a jó házasság, egészségedre, neki nyilván nem az...
2022. márc. 17. 07:45
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

"31es, a kapcsolatom nem rossz.Csak a szex hiányzik belőle."

"49es hadd tudjam már én mit erzek a hazasságomban😁. A férjem mindenben mellettem áll,elfogad,jól megvagyunk. Csak kimerült, olykor feszült mint kb mindenki..sokat dolgozik!"

Csak áltatod magad :D

Az, hogy mindig fáradt, az baromság.

Persze megértem, hogy van akik nehéz munkát vállalnak, de azért ha ritkán is de van szex.

Ha meg ennyire jól elvagytok, miért nem tudjátok azt megbeszélni egymással, hogy jól megvagyunk, ha ő nem teljesíti a szex részét, miért nem ad engedélyt, hogy attól te még mással csinálhatod, ha már fáradt? Pláne miért titokban tartasz szeretőt?

Ellentmondás az egész, és te is tudod, ezért nem játszol nyílt lapokkal.

Ahelyett, hogy arra fordítanál időt, hogy a házasságod tegyed rendbe, szeretőt keresel, akitől megkapod azt amit otthon nem.

Lehetne kezdeményezni is.

Ha fáradt, ne a szexre menj rá, vegyél fel valami szexi fehérneműt, ajánld fel a párodnak, hogy megmasszírozod "ha már ennyit dolgozik". Jólesik neki, és még a kedvét is meghozod hozzá.

De igazából mindegy is ki mit dolgot, "mert te el tudod dönteni, hogy érzel" ahogy írod. Csak akkor minek tetted fel a kérdést?

2022. márc. 17. 15:48
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a szituí mint a barátnőmnél volt.

Ott is állandóan fáradt volt a férj és mindenféle kibúvót kitalált, csak ne kelljen szexelni.

A barátnőmnek meg egy idő után hiányzott a szex, az intimitás, az összebújás így hát lett egy szeretője, akitől megkapta azt, amit otthon nem.

Így mégjobban hanyagolva volt a szex, mert a barátnőm sem kezdeményezett már.

Mint utólag kiderült, azért volt fáradt a férj, mert újdonságra vágyott, volt egy szeretője.

Mindketten boldog párkapcsolatban voltak, viszont a szexet azt máshol pótolták.

Talán a te férjed is ezért fáradt. Ha már te sem kezdeményezel, akkor már rég veszett ügy ez, mert mindkettőtök semlegesen áll a dologhoz.

De mondjuk nem újdonság ez, a szexpartnerkeresők és a társkeresők tele vannak ilyen emberekkel, akik boldog kapcsolatban vannak, nem akarják otthagyni az asszonyt vagy a férjüket, viszont a szex meg hiányzik, ezért keresgélnek.

2022. márc. 17. 16:13
 54/57 A kérdező kommentje:

53 as köszönöm a hozzászólást, az én férjemnem nem hinném h. szeretője van. Bár sosem tudni. De igen, többnyire, sőt mindig én kezdemémyezek..de nem akarja.

52 es: te nagyon beleélted magad a helyzetbe.. "miért nem ad engedélyt, hogy attól te még mással csinálhatod, ha már fáradt.."igen, erre gondoltam h. jobb lenne szexuálisan nyitottan.

2022. márc. 17. 16:38
 55/57 anonim ***** válasza:

Miért halt ki a szex otthon? Lehet elutasítottad párszor vagy nem vagytok közös hangon. Pl. túl halk vagy mint egy bot, vagy nem csinálod orálisan.

Mindenképp beszélj erről vele, hogy neked erre igényed van hogy legyen valami...

2022. márc. 21. 14:04
 56/57 A kérdező kommentje:
Beszélek vele a szexről..attolmég sajna nincs valtozás.Orálisan szoktam csinalni es panasz sincsen rá😁😁 ahh ha tudnád hogy hangos vagyok akkor nem irnál ilyet.Bár nyilván nem ismerjük egymast!
2022. márc. 21. 14:22
 57/57 anonim ***** válasza:
Akkor lehet itt az ideje megismerni 🙄😄
2022. márc. 21. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!