Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek szeretője és erős a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Tartottunk 3 hónap szünetet, mert vmin vitaztunk.Utána újra tudtuk folytatni és minden klappol.Nem élem bele magam és nem napi szinten keressük egymást de én is szimpatikus vagyok neki, jól érzi magát velem.Ezt mondta is
2022. márc. 15. 21:11
 12/57 anonim ***** válasza:
Gondolom foglalt pasi
2022. márc. 15. 21:12
 13/57 anonim ***** válasza:
Legyen több szeretőd egyszerre.
2022. márc. 15. 21:13
 14/57 A kérdező kommentje:
A pasi is foglalt és én is.😁Épp azt kapjuk a másiktól amit otthon nem kapunk meg. Ezért jövünk ki jól, így elsőre.
2022. márc. 15. 21:15
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
De te nem jössz ki jól, mert többet képzelsz bele.
2022. márc. 15. 21:16
 16/57 anonim ***** válasza:
57%
A válaszaid alapján kifejezetten szimpatikus lánynak tűnsz. Mondjuk nekem nem.
2022. márc. 15. 21:22
 17/57 anonim ***** válasza:

Én is tartok hosszabb szünetet azzal, aki szerelmes a volt feleségébe. (Szintén vita miatt alakult ki tartós feszültség.)

De nálunk már jóval kevésbé "javulhat meg" - tudomásul vettem, hogy NAGYON KICSI területen tudunk egyetérteni.

A mi esetünkben zavarja a férfit, hogy TÁVOLSÁGTARTÓBB ÉS KOMOLYABB vagyok, mint amit ő eddig megszokott (állítólag eddig minden nő szexelni akart vele. Szinte én vagyok az egyetlen kivétel...)

Volt, hogy többször akart látni engem, mint amennyi alkalmat megbeszéltünk. Állítólag az intelligenciám és a tartózkodásom nagyon vonzza őt. Engem csak a humora vonzott valamennyire...

2022. márc. 15. 21:22
 18/57 anonim ***** válasza:
Fiúként is válaszolhatok neked erre?
2022. márc. 15. 21:23
 19/57 A kérdező kommentje:
Jól erzem magam vele, a tarsaságában és mivel csalja a baratnőjét nem tudnék vele tartósan együtt lenni..mert ezt valszeg velem is megtenné.Inkább csak kérdés más ezt hogyan oldotta meg?
2022. márc. 15. 21:23
 20/57 anonim ***** válasza:
63%
A szexet bárhol meg lehet oldani, a híd alatt is. Úriember kivesz egy szobát pár órára ilyen célra. Egymás lakásán nagyon nem illik.
2022. márc. 15. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!