Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek neki vagy sem?
Hagyd el a "párod" legyél a férfi szeretője.
26/F
Először is gratulálok, hogy van párod de egyáltalán ilyen az eszedbe jut és még smárolsz is vele, szóval bíztatod rendesen.
Párodat először hagyd el, utána szórakozz, de ha van benned még valamennyi gerincesség, akkor ne szúrd el más kapcsolatát is.
Az én volt barátnőm is ilyen volt, aztán kiderült, elhagytam, és a pasiról is kiderült, hogy csak a szája nagy.
Kicsit megviselte a dolog a volt barátnőmet 4-5 hónap alatt öregedett 10 évet. Meg könyörgött, hogy hozzuk rendbe.
Én azóta már mással vagyok boldog, ő meg, a fene se tudja mi van vele. De nem is érdekel.
Mi azt nem tudhatjuk. Jó eséllyel nem fog elválni a feleségétől, érted. Ha érted ;)
Pároddal szemben mindenesetre nem egyenes viselkedés ez.
Továbbra is 26/F
Ha nem mukodik meg helyrelehet hozni, ha halott a kapcsolat tehat vege akkor mar lehet osszejarni..
Te hogy viselnel egy megcsalast? Probaltad rendbe hozni? Visszagondolni arra amikor osszejottetek es szerelmes lettel. Nem egyszerubb azt felelevenitenI? Inkabb egy idosebbel felrekefelsz , es neki is van parja.. csak h 40evesen mar nem csaja van. Hanem felesege!!! Mar engedtel neki. Ha nem megy szakits.es keress facer hapsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!