Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjek el egy 8 éves kapcsolatot?
Én ugyanígy vagyok,engem a volegenyem dobott ki.
Azt tudom mondani,hogy semmi nem segít. Ez az érzés borzalmas. Nem tudom,hogy leszek túl rajta.
Mindenképpen rossz lesz, de ha segíteni akarsz magadon, ne süppedj bele az önsajnálatba. Dolgozz sokat. Tanulj új dolgokat, ha teheted, iratkozz be valami tanfolyamra. Sportolj (futás, bicikli, úszás, aerobick, ami testhezálló neked). Találkozz barátokkal, akkor is, ha nincs kedved. Vállalj önkéntes munkát (állatmenhely, öregek otthona, stb.).
Lényeg, hogy el legyél fáradva mind testileg, mind szellemileg, el legyél foglalva, ne legyen sok üres órád az alváson kívül. Fáradtan jobban is alszol. Így kevesebbet tudsz agyalni, sajnálni magadat, kevesebbet fogsz szenvedni. Tegyél jót másokkal, állatokkal vagy emberekkel, ez mindenkinek jót tesz lélekben.
Ha sírnod kell, sírj nyugodtan, ne fojtsd el. Csak ne ez töltse ki a napjaidat. Ha van kedved, ha nincs, erőt kell venni magadon, és a fenti tevékenységek közül egyet vagy többet választani és csinálni.
Változtass a hajadon, az otthonodon, fesd új színre a falat, rendezd át a lakást...
Ezek mind-mind jót tesznek az újrakezdésnek. Aztán próbáld meglátni az előnyeit is a szakításnak. Szabad leszel, független. Senkinek nem kell elszámolni. Nem kell veszekedni, idegeskedni. Ennek is megvan a maga jó oldala.
(Tapasztalatból írtam ezeket, működik).
És még, ami nagy közhely, de attól még igaz: az idő minden fájdalmat tompít, ha te is segítesz neki!
Túl lesztek rajta. Persze, Ti is tudjátok, hogy az a bizonyos idő...
Csak hát piszok nehezen telik. Csak úgy lesz könnyebb, ha adtok időt saját magatoknak elgyászolni a múltat. Ne legyetek türelmetlenek, nem feltétlenül fog az sem segíteni, ha mindenbe belekaptok. Nem kell görcsösen pótcselekvést keresni, egyszerűen agyban helyére kell tenni ezt az életszakaszt. Tudatosítani, hogy igen, nehéz időszak lesz, lesznek párnába sírós esték, gombócok a torokban.
De erősek vagytok, nem rogytok meg! Soha, semmilyen körülmények között. A padlóról csak felfelé lehet állni! Erőt és bátorságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!