Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki tartja a kapcsolatot az exével? Olyanra gondolok, ahol nincs közös gyerek. Mennyi ideig voltatok együtt? Mióta mentetek szét? Mi volt az oka, hogy szétmentetek?
6 évig voltunk együtt, 7 éve mentünk szét, mert mások voltak a céljaink, terveink.
Konkrétan nem tartjuk a kapcsolatot, de ha az utcán összefutunk beszélünk pár szót.
Egy van akivel tartom, kifejezetten jóban vagyunk. Majdnem egy évig tartott, 2007-őszén jöttünk össze. Ami miatt szakítottunk, hogy én akkor voltam 20 éves amikor összejöttünk, ő 30 és már volt két pici gyereke. Én akkoriban még nem voltam kész arra, hogy két gyerek "pótanyukája" legyek, pedig szeretem a gyerekeket. Nem vagyunk napi kapcsolatban, de van egy nagyobb és lazább baráti társaság, amiben mindketten benne vagyunk. Havonta általában találkozunk és tényleg szoros barátság van köztünk.
Ja és tegnap pont színházban voltam a kislányával:)
6 évet voltunk együtt, 15 éve vége, hetente legalább egyszer beszélünk :)
3 évet voltunk együtt 6 éve vége, kb. kéthetente keressük egymást :)
Kifulladt mindkét kapcsolat, de szépen váltunk el, és mint embert szeretjük a másikat, csak az együttélés nem ment... Barátnak azonban jól beváltunk egymás számára :)
Persze,6 evig voltunk hazasok,megcsalt 4 eve valtunk el,de azota is beszelunk rendszeresen,ha segitsegre van szulsege akkor segitek neki plusz kozos a barati tarsasagunk:-))En azota mar ujra ferjehzmentem,a ferjemmel is jol kijonnek,baratok ugyan nem lesznek de elvannak:-)))
Rajta kivul meg tartom par exemmel a kapcsolatot, igaz nem rendszeresen:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!