Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki tartja a kapcsolatot az exével? Olyanra gondolok, ahol nincs közös gyerek. Mennyi ideig voltatok együtt? Mióta mentetek szét? Mi volt az oka, hogy szétmentetek?
Először a válasz :)
Nem, nem tartom :) 4 évig. 9 éve. Mi volt az oka ? Elérte a célját amihez én kellettem, továbblépet ... hogy hová, azt szerintem ő sem akarja tudni, de így járt
Egyáltalán nem érdekel mint társ, nem hiányzik nem tudnám újra úgy szeretni mint akkor ... ha esetleg, valamilyen véletlen folytán találkoznánk, lehet kedvesen elbeszélgetnénk ( mivel sem harag, sem vonzalom nincs bennem már iránta ) mint embert szeretem, de ennyi ... viszont kizárt hogy barátok is legyünk
Ez szerintem lehetetlen, akibe egyszer igazán szerelmes voltál, az soha nem lehet a legjobb, de egyáltalán semmilyen barátod ... ha igen, akkor nem voltál szerelmes , legfeljebb gyakorlatozott az érzelmi rendszered -LOL- akaratodtól függetlenül
Exekkel barátkozni ? Ne már gyerekek ... ez valami új fétis ?
1. mások voltak a terveitek ? Na és akkor mi van ? ennyire elveszettek vagytok ?
2. kimerült a kapcsolat ? Soha nem is volt igazi :( különben képes lenne a megújulásra, és törekedtetek volna rá
Én valószínűleg azért " éltem túl " ennyire lelkileg egészségesen, mert soha nem is volt az igazi
De ha elveszítitek azt aki tényleg az igazi volt ... hát semmilyen közös társaságra nem vágynátok, arra sem hogy egyáltalán lássátok őt még az életben ...
Az idő mindent megold ? Megnyugtatlak titeket : NEM !!!!
Ha az igazit veszíted el, soha nem gyógyulsz meg ... csak tünetmentessé válhatsz ( azaz átmenetelig elfelejtheted az érzést amit a hiány okoz ) de csak addig, ameddig nem hogy őt nem látod, de semmit egyáltalán amivel a gondolataid , emlékeid kapcsolatba hozhatják őt
Ha szeretted és elveszíted, nem akarsz olyan helyekre menni soha többé ahol valamikor együtt voltatok, nem vagy hajlandó olyan zenét hallgatni amit együtt hallgattatok ... vagy olyan autót vezetni amilyen neki van / volt ... és még sorolhatnám ergo, ha az exed volt az igazi, soha nem akarsz a csak barátja lenni , ilyen nem létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!